Ντέμι Λοβάτο: Το μήνυμα, η υπόσχεση για απεξάρτηση και μια ζωή γεμάτη με ναρκωτικά

Ντέμι Λοβάτο: Το μήνυμα, η υπόσχεση για απεξάρτηση και μια ζωή γεμάτη με ναρκωτικά

Η Ντέμι Λοβάτο ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από τα φώτα για να εισαχθεί σε κέντρο απεξάρτησης -Δοκίμασε κοκαΐνη για πρώτη φορά στα 17 της και την λάτρεψε

Demi_Lovato
Η Ντέμι Λοβάτο έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή της δύο εβδομάδες μετά την εισαγωγή σε νοσοκομείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η 25χρονη τραγουδίστρια με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram της χθες ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές και φίλου της για την στήριξη που της παρέχουν όλες αυτές τις μέρες και ξεκαθάρισε ότι τώα θα επικεντρωθεί στην πλήρη ανάρρωσή της.


«Ήμουν πάντα διαφανής σε ότι αφορά στο ταξίδι μου με τον εθισμό. Αυτό που έχω μάθει είναι ότι αυτή η ασθένεια δεν είναι κάτι που εξαφανίζεται ή εξασθενεί με το χρόνο. Είναι κάτι που πρέπει να υπερνικήσω και δεν το έχω κάνει ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με κράτησε ζωντανή και έγινα καλά. Στους θαυμαστές μου, θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξή που μου έδειξαν όλες αυτές τις μέρες. Οι θετικές σκέψεις και οι προσευχές μου με βοήθησαν να ανταπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Happy 4th!! 😉🇺🇸❤️💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato) στις


Κλείσιμο
Η Ντέμι ευχαρίστησε επίσης την οικογένειά της και το προσωπικό της που έμειναν μαζί της στο νοσοκομείο όλες αυτές τις μέρες. «Χωρίς αυτούς δεν θα έγραφα αυτή την επιστολή σε όλους σας. Χρειάζομαι τώρα χρόνο για να θεραπευτώ και να επικεντρωθώ στο δύσκολο δρόμο προς την ανάκαμψη. Η αγάπη που έχετε δείξει δεν θα ξεχαστεί ποτέ και ανυπομονώ για την ημέρα που θα μπορώ να πω ότι βγήκα από την άλλη πλευρά. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι », έγραφε.


Το χρονικό της κατάρρευσης

Η Ντέμι Λοβάτο εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 24 Ιουλίου καθώς βρέθηκε αναίσθητη μέσα στο σπίτι της στο Χόλιγουντ Χιλς. Μάλιστα για να την επαναφέρουν της χορήγησαν μια δόση Νάρκαν το οποίο χρησιμοποιείται σε όσους έχουν κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Η Ντέμι εκείνο το βράδυ διασκέδασε με μέλη του συγκροτήματος. Η Ντέμι εξέδωσε την ανακοίνωσή της καθώς μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα μπει σε κέντρο αποκατάστασης.

Πηγή στο περιοδικό People είπε: «Κατανοεί πόσο σοβαρά είναι α πράγματα μετά την υπερβολική δόση που πήρε η οποία παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Γνωρίζει επίσης ότι απαιτείται πολύς χρόνος και αφοσίωση για να παραμείνει υγιής αλλά είναι αυτό που θέλει. Θέλει να παραμείνει καθαρή και νηφάλια. Θέλει να βοηθηθεί».

Μόνη λύση η αποτοξίνωση
Φίλοι της πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει η Ντέμι από τα ναρκωτικά είναι να αποσυρθεί για λίγο από την σόουμπιζ και να αφοσιωθεί στον εαυτό της: «Πρέπει να βγει από όλο αυτό το σύστημα στο οποίο έχει μπει από τα 13 της».

Demi Lovato – Sober (Lyrics)


Η γεννημένη στο Νέο Μέξικο τραγουδίστρια είχε και στο παρελθόν νοσηλευτεί σε κέντρο απεξάρτησης και είχε πει στους θαυμαστές της ότι για έξι χρόνια ήταν καθαρή.  Τον περασμένο μήνα, η Ντέμι κυκλοφόρησε μια σκοτεινή μπαλάντα που ονομάζεται Sober, μέσα από την οποία λέει στους φίλους, την οικογένεια και τους θαυμαστές της ότι τη χτύπησε ένα μπουκάλι και για άλλη μια φορά λυπάται που τους απογοήτευσε. Δύο μέρες πριν από τη νοσηλεία της η Ντέμι είχε δώσει συναυλία στην Καλιφόρνια.

Λάτρεψα την κοκαΐνη όταν την δοκίμασα στα 17 μου για πρώτη φορά
Η Ντέμι έχει μιλήσει ακοιχτά για τη μάχη που δίνει όλα αυτά τα χρόνια με τις ουσίες και τα ναρκωτικά και αποκάλυψε πως στα 17 της χρόνια δοκίμασε για πρώτη φορά κοκαΐνη. Τη συνέντευξη είχε παραχωρήσει σε ένα ντοκιμαντέρ στο YouTube με τίτλο «Simply Complicated» το οποίο κυκλοφόρησε πέρσι.

Demi Lovato: Simply Complicated - Official Documentary

«Τη λάτρεψα. Από την πρώτη φορά που δοκίμασα την κοκαΐνη έχασα και τον έλεγχο», είχε πει χαρακτηριστικά. Η Λοβάτο αναφέρθηκε επίσης και στην οικογένειά της. «Η μητέρα μου πάλευε για να με κρατήσει μακριά από τα ναρκωτικά. Ο πατέρας μου ήταν εξαρτημένος και αλκοολικός. Στην αρχή αναρωτιόμουν τι έβρισκε στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά μετά κατάλαβα ότι ένιωθε πλήρης και ολοκληρωμένος. Έτσι επέλεξε αυτά από την οικογένειά του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης