Τη διάσημη ηθοποιό, Ειρήνη Παππά, «πέθανε» με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Ψινάκης.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα και μάνατζερ, που ίσως μπερδεύτηκε από τα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας της γνωστής ηθοποιού, ανέβασε μία φωτογραφία που είναι μαζί της στον λογαριασμό του στο Instagram... λέγοντάς της το δικό του «αντίο».
Στην συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης, κατάλαβε το λάθος που είχε κάνει και «κατέβασε» την ανάρτησή του.
Δείτε βίντεο: Ο Ψινάκης «πέθανε» την Ειρήνη Παπά στο Instagram - Οργή Μανουσάκη για το...Αλτσχάϊμερ
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.