Ο Μόργκαν Φρίμαν απαντά στις καταγγελίες: «Δεν κακοποίησα γυναίκες»

Ο Μόργκαν Φρίμαν απαντά στις καταγγελίες: «Δεν κακοποίησα γυναίκες»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αρνείται τις καταγγελίες 8 γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση

morgan_freeman
«Ψεύτικες» χαρακτήρισε τις εις βάρος του καταγγελίες για κακοποίηση γυναικών ο Μόργκαν Φρίμαν, μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς οκτώ γυναίκες τον κατήγγειλαν για ακατάλληλη συμπεριφορά ή παρενόχληση.


Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός υποστήριξε ότι κάθε κατηγορία ότι κακοποίησε γυναίκες ή ότι δημιούργησε ανασφαλές εργασιακό περιβάλλον είναι ψευδής. Ωστόσο, απολογήθηκε σε όποιον τυχόν έχει αναστατώσει χωρίς να το θέλει.

Οι κατηγορίες εις βάρος του Μόργκαν Φρίμαν είναι οι τελευταίες σε μια σειρά αποκαλύψεων για σεξουαλικά σκάνδαλα στο Χόλιγουντ, οδηγώντας σε παραιτήσεις και σε ακύρωση σχεδίων. Μόλις χθες, δικαστήριο του Μανχάταν απήγγειλε κατηγορίες κατά του πρώην πανίσχυρου παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν για βιασμό και άλλα σεξουαλικά εγκλήματα.

«Είμαι συντετριμμένος που 80 χρόνια της ζωής μου απειλούνται με υπονόμευση»

Όλα ξεκίνησαν μετά από ρεπορτάζ του CNN, που αναφέρει ότι συνομίλησε με 16 άτομα, ως μέρος έρευνας για τον 80χρονο ηθοποιό. Ορισμένα εξ αυτών καταλόγισαν ακατάλληλη συμπεριφορά τόσο στον ίδιο όσο και στην εταιρεία παραγωγής του.

«Είμαι συντετριμμένος που 80 χρόνια ζωής απειλούνται με υπονόμευση», δήλωσε ο Φρίμαν, μία ημέρα αφότου απολογήθηκε για το ζήτημα.

Κλείσιμο
«Ωστόσο, θέλω να είμαι ξεκάθαρος: δεν δημιούργησα ανασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Δεν κακοποίησα γυναίκες. Δεν πρόσφερα δουλειά ή προνόμια με αντάλλαγμα το σεξ. Κάθε καταγγελία ότι έκανα κάτι τέτοιο είναι τελείως ψευδής», τόνισε.

Σύμφωνα με το CNN, 8 άτομα υποστήριξαν ότι έπεσαν θύματα αυτού που αποκαλείται παρενόχληση, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για ακατάλληλοι συμπεριφορά.

«Προφανώς δεν φερόμουν πάντα όπως θα ήθελα. Και γι' αυτό ζήτησα συγνώμη την Πέμπτη και θα συνεχίσω να ζητώ συγνώμη σε οποιονδήποτε αναστάτωσα, ακούσια όμως σε κάθε περίπτωση», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης