Αυτοκτόνησε ο Avicii: «Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο», λέει η οικογένειά του

Αυτοκτόνησε ο Avicii: «Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο», λέει η οικογένειά του

« Πάλευε με σκέψεις όπως το νόημα της ζωής, η ευτυχία. Ήθελε να βρει την γαλήνη», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειάς του - Βρέθηκε νεκρός στο Ομάν στις 20 Απριλίου

avicii
Μία τραγική λεπτομέρεια αποκάλυψε η ανακοίνωση της οικογένειας του dj Avicii, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ του Ομάν στις 20 Απριλίου.

Ο 28χρονος Σουηδός μουσικός παραγωγός -κατά κόσμον Τιμ Μπέργκλινγκ- έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Σε επιστολή που περιήλθε στην κατοχή του Variety, η οικογένεια του μουσικού τον αποκαλεί αναζητητή, μία εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που αναζητούσε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα», καθώς και «έναν τελειομανή άνθρωπο που ταξίδευε και δούλευε σκληρά σε ρυθμούς που τον οδήγησαν σε υπερβολικό στρες».

«Όταν σταμάτησε τις περιοδείες, ήθελε να βρει την ισορροπία στη ζωή, να είναι χαρούμενος και να μπορεί να κάνει όσο το δυνατό περισσότερα για αυτό που αγαπάει πιο πολύ: τη μουσική. Πάλευε με σκέψεις όπως το νόημα της ζωής, την ευτυχία. Δεν μπορούσε να συνεχίσει πλέον. Ήθελε να βρει την γαλήνη. Ο Τιμ δεν ήταν φτιαγμένος για τη επιχειρηματική μηχανή στην οποία βρέθηκε, ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά απέφευγε τους προβολείς. Τιμ, θα σε αγαπάμε πάντα και θα μας λείψεις πολύ. Ο άνθρωπος που ήσουν και η μουσική σου θα σε κρατά πάντα ζωντανό. Η οικογένειά σου», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Αποσύρθηκε από τις ζωντανές εμφανίσεις το 2016 στο απόγειο της επιτυχίας του, επικαλούμενος λόγους υγείας. Υπέφερε από προβλήματα υγείας εδώ και αρκετά χρόνια, συμπεριλαμβανομένης οξείας παγκρεατίτιδας, εν μέρει λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της χοληδόχου κύστης και της σκωληκοειδούς απόφυσης το 2014.

Κλείσιμο
Σταμάτησε να πίνει αλκοόλ μετά τη χειρουργική επέμβαση, όμως μερικοί φίλοι του, συμπεριλαμβανομένου του συνεργάτη του, μουσικού παραγωγού, Νάιλ Ρότζερς είπαν ότι τον είχαν δει μεθυσμένο και αργότερα να επικρίνει τον εαυτό του.



Avicii - For a better day
Avicii - For A Better Day
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης