Σε μια άκρως συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν από λίγο καιρό, καθώς αγόρασε ένα ειδικό αυτοκίνητο που χρειάζεται η Ασπασία, την οποία προ ετών πυροβόλησε ο πατέρας της.
Στις αρχές του Μάρτη, οπότε και ήταν καλεσμένος στο Αλήθειες Με Την Ζήνα, ο αγαπητός κωμικός δεσμεύτηκε on air να βοηθήσει την κοπέλα, που δίνει την δική της «μάχη» για να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
Σήμερα το μεσημέρι ο Μάρκος μίλησε από την Θεσσαλονίκη σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή του Star, κάνοντας γνωστό πως αγόρασε στο νεαρό κορίτσι το ειδικό αμάξι που χρειάζεται ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της και να μπορεί να κάνει με ασφάλεια τις θεραπείες της.
«Το ευχαριστώ είναι πραγματικά λίγο. Εύχομαι ο Θεός να σου δώσει πίσω διπλά την χαρά που δίνεις γενικότερα και την ελπίδα που έδινες σε εμάς. Εύχομαι να γίνεις παράδειγμα προς μίμηση», είπε, με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα της Ασπασίας, Σπυριδούλα, ενώ ο ηθοποιός, εξίσου συγκινημένος, ανέφερε πως «εγώ κάνω πάντα ό,τι μου λέει η ψυχή μου και εκείνη τη στιγμή αυτό μου είπε η ψυχή μου».
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.