Εκτός Survivor ο Θοδωρής, υποψήφιες Φελίσια, Ροδάνθη και Μαρία

foto-diasimo-new

Οι Μαχητές μετά από πέντε εβδομάδες θα χάσουν τον αγώνα ασυλίας και εκτός από τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο που αποχωρεί λόγω τραυματισμού, θα αποχωρήσει και μία γυναίκα

Παραλία των Μαχητών. Η νύχτα πέφτει και το φως της κάμερας αναδεικνύει ωραία στιγμιότυπα… Οι παίκτες στα κρεβάτια και ουπς! Βρε τον Λιάκο, βρε τον Λιάκο. Και φιλιά και αγκαλιές με τις συμπαίκτριες… Βρε τον Λιάκο… Από τη μια η Μελίνα και από την άλλη η ούτε Iron ούτε Barbie. Ο Λιάκος είναι αγαπητός και φυσικά της καληνύχτας τα φιλιά που μου τα δίνεις; Στο κούτελο, σαν τον παππού, όπως θα πουν οι καλές φίλες του. Γιατί πέρα από την πλάκα, δικαίωμα δεν έδωσε το παλικάρι. Τουλάχιστον όχι μέχρι στιγμής.

Η Ολγάρα μας κάτι έπαθε και μελαγχόλησε το κορίτσι μας. Απομονώνεται και προσπαθεί να βρει την ηρεμία της. Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί είναι μεγάλη παίχτρια. Σήμερα, λόγω Μεγάλης Εβδομάδας έχουμε αγώνα ασυλίας για να δούμε ποια ομάδα θα βγει στον τάκο. Θα τελειώσουμε μία ώρα αρχύτερα, τηλεθεατάρες και θα εορτάσουμε το Αγιο Πάσχα, μακριά από τον Αγιο Δομίνικο.Ο κρίσιμος αγώνας της ασυλίας
Τη Δευτέρα ο Τανιμανίδαρος έκανε μία ωραία ανακοίνωση. Είπε πως εκτός από την ασυλία οι νικητές θα απολαύσουν και τσουρέκια! Μισό απλό και μισό με σοκολάτα θα απολαύσει ο κάθε παίκτης, θα γίνει σφαγή. Και όχι μόνο. Θα επιλέξουν μαζί με την τσουρεκούμπα να πιουν ή χυμό ή γάλα.

Στο πρώτο ματσάρισμα θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Αγόρου και ο Νάσος οι οποίοι είναι σχεδόν ισοδύναμοι αλλά ο Νάσος θα είναι πιο εύστοχος και θα κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους.

Εύη και Φελίσια είναι οι επόμενες παίκτριες. Η Εύη θα φτάσει πρώτη στον τερματισμό και θα βάλει και πρώτη τους κρίκους της κάνοντας το 2 – 0 για τους Διάσημους.

Τσίλης εναντίον Ηλία σχεδόν στα ίσα. Ο Τσίλης πολύ γρήγορος θα κάνει το 3 – 0 για την ομάδα των Διασήμων.

Βιργινία και Ολγα ακολουθούν και είναι πολύ δυνατές. Η Βιργινία θα προηγηθεί αλλά θα το χάσει στο Τανιμανίδειο «πάζελ». Στον στόχο η ψηλή παίκτρια θα μειώσει σε 3-1 για τους Μαχητές.

Μουρούτσος και Κωνσταντίνος έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα. Ο Τσεπάνης θα προηγηθεί αλλά ο Μιχάλης είναι καλύτερος στον στόχο και κάνει το 4 – 1 για τους Διάσημους.

Η Δαλάκα θα αναμετρηθεί με την Μελίνα. Ιδια δυναμική στην διαδρομή. Σχεδόν στα ίσα, είναι απίστευτες όταν βρίσκονται αντιμέτωπες. Πρώτη θα σκοράρει η Δαλάκα, ακολουθεί η Μελίνα και τελικά η Δαλάκα θα πετύχει και τον δεύτερο στόχο και θα αυξήσει κι άλλο την διαφορά για τους Διάσημους. 5 – 1 το σκορ.
Σώζων και Πάνος θα αναμετρηθούν στον στόχο. Θα σκοράρουν μαζί στον πρώτο και ο Τανιμανίδης θα ουρλιάξει «Ο Χάρος παίρνει τη νίκη». Η τρίχα μας σηκώθηκε Παναΐα μου… 6 – 1 το σκορ.

Νάσος εναντίον Χάρη και τελικά θα κερδίσει ο Χάρης που θα βάλει πιο γρήγορα τον δεύτερο κρίκο και θα μειώσει σε 6 – 2. Η ώρα της Μαρίας απέναντι στην Εύη. Σα ρολά κοτόπουλο τα τυλίγει τα κορίτσια το δίχτυ… Η Εύη προηγείται πολύ. Η Μαρία επάξια διάδοχος της Ντίνας, μέχρι να φτάσει θα έχουν μπει οι επόμενοι. Η Εύη θα πάρει εύκολα τη νίκη και θα κάνει το 7 -2 για τους Διάσημους. Φτάνει η Μαρία στον πάγκο και αρχίζει το τρολάρισμα. «Νομίζαμε πέρασες το δίχτυ για πισίνα. Επεσες με το κεφάλι σε χάσαμε… Σκέτο Iron ήσουν». Ποια Σπυροπούλου, ρε παιδιά. Αυτή είναι πλέον η επίσημη αγαπημένη μας. Μαρία και ξερό ψωμί…

Σώζων και Ηλίας τώρα. Ο Χάρος φτάνει πρώτος στον τερματισμό. Αγωνία στον στόχο και ο δεύτερος στόχος δεν βρίσκεται με τίποτα. 8 – 2 μπροστά οι Διάσημοι «Ο Χάρος χαρίζει έναν ακόμη πόντο στην ομάδα του» θα πει ο Τανιμανίδαρος που μάλλον μας πήρε χαμπάρι. Η διαφορά αυξάνεται επικίνδυνα, και μάλλον μπορεί να δούμε τους Μαχητές στον τάκο. Ο Αγόρου εμψυχώνει, όπως μόνο αυτός ξέρει. Πόσο μας έλειψες, αγαπημένε μας «Φράουλα».

Ολγα και Μελίνα για το επόμενο. Η Μελίνα είναι πιο γρήγορη και φτάνει πρώτη στον τερματισμό. Η Ολγα θα φτάσει πολύ πιο μετά και θα κάνει το απίστευτο. Θα βάλει και τους δύο κρίκους και θα κάνει το 9 – 2.Ο Μουρούτσος και ο Πάνος θα αγωνιστούν για τον πιο κρίσιμο πόντο. Ο Πάνος θα προηγηθεί καθώς ο Μιχάλης θα έχει άσχημο πέσιμο στο δίχτυ. Θα ξεκινήσει πρώτος τις βολές όσο ο Μιχάλης καθυστερεί. Φτάνει κι εκείνος στον στόχο. Τέλος!!! 10 -2 το τελικό σκορ! Ο Μιχάλης θα σώσει μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες την ομάδα των Διασήμων. Πλέον οι Μαχητές θα μπουν στον τάκο και θα δώσουν υποψήφιους για αποχώρηση.Τσουρέκι και ασυλία στους Διάσημους. Κι εμάς τα νεύρα μας τσουρέκια γιατί ο Σώζων θα μιλήσει και θα πει πάλι αυτά που λέει. Για έρωτες και αγάπες με την Εύη. Είναι αδιανόητο αυτό. Ο Νάσος, ο υπέροχος Νάσος, θα ξεράσει… Αδικο έχει;Εκτός παιχνιδιού ο Θεοδωρόπουλος
Ο Τανιμανίδης θα πρέπει να μας έχει πει και είκοσι φορές απόψε ότι το «Survivor» είναι το παιχνίδι των εκπλήξεων και θα έχει δίκιο καθώς θα ανακοινώσει ότι ο Θοδωρής δεν πρόκειται να επιστρέψει στην παραλία λόγω τραυματισμού. Το παλικάρι θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα μείνει εκτός Survivor. Περαστικά στον άνθρωπο, όλα να πάνε καλά.

Η Μελίνα θα είναι σκληρή και απαράδεκτη καθώς έχει φύγει άνθρωπος τραυματισμένος και δεν χωράνε μικρότητες. Οι Μαχητές θα «τα δουν όλα» καθώς πλέον όλοι νιώθουν κοντά στην υποψηφιότητα. Χεχεχε.

Ακολουθεί το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για τους Μαχητές. Θα εξαιρεθεί η Ντάρια η οποία αναδεικνύεται ως η σημαντικότερη παίκτριά τους και θα πάρει την ασυλία. Νικητής στο αγώνισμα θα είναι o Κωνσταντίνος Τσεπάνης ο οποίος θα πάρει τη δεύτερη ασυλία.Οι Διάσημοι θα απολαύσουν τα τσουρέκια, το γάλα και τον χυμό, θα ανεβάσουν πολύ την ψυχολογία τους και θα νιώσουν καλύτερα. Ο Σώζων θα μιλήσει για το τσουρέκι σαν την εμπειρία του παραδείσου για να μην πούμε κάτι άλλο.

Στο Συμβούλιο του Νησιού πολυτιμότερη παίκτρια θα αναδειχθεί η Εύη και πολυτιμότερος θα είναι ο Σώζων οι οποίοι θα απολαύσουν σολομό με πουρέ. Ο Σώζων θα ζητήσει και λευκό κρασί για να πιει με την κοπέλα… «Κρασί τη λαβωμένη μου καρδιά να γιάνει δώσ’ μου. Τον που παιδεύει ο έρωτας. Κρασί δεν πίνει φως μου. Κάλλιο έχω το μεθύσι εγώ Με όλα τα ψέματα του. Παρά το θόλο του ουρανό. Το καύκαλο του κόσμου»… Σε μουσική Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Τι τραβάει κι αυτή, δεν της φτάνει το ριάλιτι έχει τον Χάρο να την τριγυρνάει. Την τσιγκλάει συνέχεια όπως τσιγκλάει κι εμάς. Ευτυχώς η Εύη του λέει να το ράψει κι εμείς πακετάρουμε βελόνα και κλωστή κορίτσι μου.

Οι Μαχητές θα σχολιάσουν και την αποχώρηση του Θοδωρή αλλά εκτός από τον τραυματισμό θα σχολιάσουν και την συμπεριφορά και την ψυχολογική πίεση που είχε υποστεί και εύχονται να πάνε καλά τα πράγματα. Θα κάνουν λόγο για υπερβολική ένταση στην συμπεριφορά του λόγω πείνας και θα αποκαλύψουν ότι δημιουργούσε προβλήματα. Ο Τσεπάνης θα τον υπερασπιστεί και θα διαφωνήσει με αυτά που θα πει η Μελίνα και θα σχολιάσει και την ακεραιότητά του.
Η ψηφοφορία που θα ακολουθήσει θα αναδείξει με έξι ψήφους υποψήφια την Φελίσια. Ο Τσεπάνης θα επιλέξει την Μαρία δίχως λόγο, τουλάχιστον δίχως λογική, και η Ντάρια θα επιλέξει τη Ροδάνθη.Αύριο, κάποια θα μπει στο αεροπλάνο μαζί με τον Θοδωρή και θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα. Not bad.

ΣΧΟΛΙΑ (15)

θεριο η ροδανθη

αν ξυπνησει το θηριο ροδανθη που προς το παρον κανει διακοπες και μαυρισμα, θα παρει το σουρβαιβορ για πλακα...χαρη σας κανει φουκαραδες μουυυυυυ

ΝΑΙ

Η Φελισια ΔΕΝ επρεπε καν να μπει στο παιχνιδι..Η γιαγια μου καλυτερη ειναι αγωνιστικα..μετα η χοντρουλα πως την λενε αιρον μπουρδα μαρια αλλο καρο αυτη με πατατες και τελος η ΡΟΔΑΝΘΗ Κριμα για τον ΤΕΟ ηταν αλανι

χα

η 'αιρον μπουρδα μαρια' μπορει να σε κανει μια αποχρωση μεταξυ μπλε και μαυρου απτο ξυλο.ψαξου πριν μιλησεις

ΣΤΕΛΙΟΣ

ελπιζω να αποχωρησει η φελισια!συνεχεια χάνει και ακρως αντιπαθητικη φυσιογνωμια!η ροδανθη τουλαχιστον ειναι γλυκιά και ναι σε συγκριση με την φελι εχει περισσοτερες νίκες

Σωστές επιλογές προτεινόμενων

Η μια χειρότερη από την άλλη, αλλά κορυφαία άχρηστη η Ροδάνθη. Στο καλό και ο αέρας από πίσω να βοηθάει.

@

Κι όπως είπε κάποιος στο twitter, στηρίζουμε Ροδάνθη για τουριστικούς λόγους....

μιαου

μαρεσει που η αχρηστη [...] ροδανθη αναρωτιοταν γιατι ψηφιστηκε;Γιατι εισαι μαζι με φελισια η χειροτερη παικτρια ισως;

Σώζων μας τα έκανες τσουρεκια

Τι γελοίος τύπος με τις περιγραφές του. Κρίμα που έφυγε ο Τεό ο παίδαρος. Αυτη η barbie πως την έχει δει κ ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της κ θεωρεί είναι κ καλύτερη της φελισιας. Η Ροδάνθη σε σχέση με αυτές είναι καλύτερη αλλά είναι τεμπελοσκυλο. Καλύτερα να φύγουν κ οι τρείς υποψήφιες κ να μην κάνουν αγώνες ασυλίας για 3 εβδομάδες αυτό κ αν θα είναι ανατροπή!!

99% εξω η αιρον οχι μπαρμπι

μακραν χειροτερη η αιρον μπαρμπι...μετα η φελισια και μετα η ροδανθη..ο θοδωρης μαλλον τον φυγανε...παντως , οι καινουριοι ειπαν στους παλιους χαρτι και καλαμαρι τι γινοταν εξω και οι μισοι εχουν αλλαξει σταση..ο ηλιας πρωτος πρωτος, μετα ο αγορου , ο μουρουτσος και η δαλακα

iron-man

Για αυτό και στους μαχητές ο ΤΗΕΟ χαλάστηκε με τους υπόλοιπους (ΝΙΚΟΛΑ-ΝΤΑΡΙΑ). Ειπανε οι νέοι τι γινόταν έξω και αλλάξανε συμπεριφορές και κολλητιλίκια. ΗΛΙΑΣ-ΜΕΛΙΝΑ-ΦΕΛΙΣΙΑ-ΒΑΡΒΙΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΘΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ (ΚΛΙΚΑ-ΕΛΕΟΣ)

σσ

Ο Θοδωρής έπρεπε να πάει στην αγκαλιά του Ηλία να ακούσει τα παραμυθάκια του και να του δώσει φιλάκια όπως έκανε η Μελίνα με την Μπάρμπι.

Ελεονωρα

εχω την εντυπωση οτι ο εφοπλιστης Αγουδημος(που εφυγε σημερα απο τον ματαιο κοσμο) ειναι παππους της Ροδανθης οποτε ....Ροδανθη και με την βουλα της παραγωγης!

Διαψεύστηκε

Από τη μητέρα της

Νώντας

Η Ροδάνθη δεν καταλαβαίνει ή μας δουλεύει? Δεν κατάλαβε λέει το λόγο που βγήκε υποψήφια. Έχει βελτιωθεί λίγο στα αγωνίσματα αλλά εξακολουθεί να είναι η χειρότερη. Δηλαδή αν δεν ψηφίζανε αυτή ποιός άλλος να ήτανε στη θέση της?

SS

καλημερα σε ολους σας και Καλο Πασχα.........

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

an

H Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε σημαντικούς εκπροσώπους του επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού, ιατρικού, καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας