H Kim Kardashian αποθεώνεται από τη Vogue Ινδίας- Δείτε τη... συντηρητική της φωτογράφιση

H Kim Kardashian αποθεώνεται από τη Vogue Ινδίας- Δείτε τη... συντηρητική της φωτογράφιση

«Γιατί 160 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμμονή μαζί της»; Αναρωτιούνται στο εξώφυλλο οι συντάκτες του περιοδικού 

H Kim Kardashian αποθεώνεται από τη Vogue Ινδίας- Δείτε τη... συντηρητική της φωτογράφιση
Η Kim Kardashian, φωτογραφήθηκε για τη Vogue Ινδίας και παράλληλα αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στο χώρο της Αμερικάνικης showbiz. Όπως αποκάλυψε η διάσημη τηλεστάρ ποτέ δεν φανταζόταν την επιτυχία που απολαμβάνει σήμερα και θεωρούσε πως το επαγγελματικό της μέλλον θα είναι να έχει απλώς ένα μαγαζί με ρούχα. 

Επίσης, παραδέχθηκε πως κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων σεζόν του show  «Keeping Up with the Kardashians», που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2007, τίποτα δεν προμήνυε την απίστευτη επιτυχία τους και την εξέλιξη αυτής της επιτυχίας σε μια εμπορική αυτοκρατορία: 

«Πάντα πίστευα πως το επαγγελματικό μου μέλλον είναι να έχω απλώς ένα μαγαζί με ρούχα. Δεν φαντάστηκα ποτέ πως το show θα έπαιρνε την έγκριση για να συνεχιστεί μετά την πρώτη ή τη δεύτερη σεζόν. Και μετά, διάφορα άρχισαν να συμβαίνουν και όλα πήραν το δρόμο τους. Εγώ και η μητέρα μου βλέπαμε την επιτυχία που ξαφνικά είχαμε και ήμασταν τόσο ενθουσιασμένες».

Κλείσιμο
Παράλληλα, πρόσθεσε: «Δεν ξέραμε καν τι ξεκινούσαμε, αλλά ήμασταν μια ομάδα. Σίγουρα κάναμε πολλά λάθη. Στην αρχή, δεν είχαμε κριτήριο στις επαγγελματικές συμφωνίες, απλώς λέγαμε “ναι” σε όλα. Αλλά αυτό μας βοήθησε να ανελιχθούμε και να φτάσουμε στο σημείο να έχω σήμερα τη δική μου εταιρία καλλυντικών, την οποία χρηματοδοτώ μόνη μου».

Η Kim όπως θα δείτε παρακάτω, πόζαρε αρκετά συντηρητικά για τα δεδομένα της και με ρούχα που... φέρνουν στην κουλτούρα της χώρας. 






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης