Παντελής Παντελίδης: Η έκκληση της οικογένειας δύο χρόνια μετά το τροχαίο

Παντελής Παντελίδης: Η έκκληση της οικογένειας δύο χρόνια μετά το τροχαίο

Ζητά από τους ανθρώπους που θα διοργανώσουν εκδηλώσεις στην μνήμη του να καταθέσουν 100 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό και, συγκεκριμένα, στο Χατζηπατέρειο ίδρυμα

Μία ανακοίνωση έκανε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια από το τραγικό τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου στο οποίο έχασε τη ζωή του.

Μέσω της σελίδας του αδικοχαμένου τραγουδιστή στο Facebook, η οικογένεια ζητά από τους ανθρώπους που θα διοργανώσουν εκδηλώσεις στην μνήμη του να καταθέσουν 100 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό και, συγκεκριμένα, στο Χατζηπατέρειο ίδρυμα.

Πρόκειται για ένα κέντρο αποκατάστασης σπαστικών παιδιών, που βρίσκεται στην Μεταμόρφωση Αττικής και εξυπηρετεί κάθε χρόνο περίπου 100 παιδιά με εγκεφαλική παράλυση, ηλικίας μέχρι και 12 ετών, από όλη την Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως ανάλογο αίτημα είχε διατυπωθεί από την οικογένεια και στο παρελθόν, οπότε και ζήτησε να στηριχθεί οικονομικά, με το ίδιο χρηματικό ποσό, η Πρότυπη Στέγη Ανηλίκων Αρρένων Νέας Ιωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ (16)

Προσβολή και οικονομική εκμετάλλευση νεκρού!

αυτοί οι "πονόψυχοι"τύποι οι Παντελίδηδες είναι επίσης φιλάργυροι και αδίστακτοι για δημοσιότητα πάντα στην πλάτη του νεκρού αυτόχειρα Π.Π πού οδηγούσε ακόμα μια φορά ξένο αμάξι- βόμβα 4 τόνων πάλι μεθυσμένος! Συκοφάντησαν για μήνες ένα κοριτσάκι 20 ετών ,σαν δήθεν οδηγό και αυτόν στη θέση του συνοδηγού αναίσθητο ,που έκανε τα πρώτα του αμοιβόμενα βήματα στη νύχτα και που δέχτηκε με την άλλη την παλιά καραβάνα να πάνε όπου ο Π.Π τους έλεγε , αφού ήταν όλα ο.κ ,πληρωμένα και στο τέλος θα παίρναν και το δωράκι τους σε φάκελλο όπως ο Π.Π απο τα μαύρα του επιχειρηματία της νύχτας με το λυόμενο μπουζουκομάγαζο. Το ένα όμως δεν αναιρεί το άλλο και άς ήσαν και οι δύο καπαρωμένες όλ νάιτ απο τον Π.Π. Άλλωστε ποιά δεν θα πήγαινε αφού στο τέλος θα πληρωνόταν για τις υπηρεσίες της σαν έσκορτ/ συνοδός; Για προσβολή και εκμετάλλευση νεκρού και για επανηλλημένη στοχευμένη συκοφαντική δυσφήμηση στις δυό γυναίκες πρέπει αυτά τα αδίστακτα άτομα / η οικογένεια να προσαχθούν και ένας τίμιος δικαστής να τους επιδικάσει ένα τεράστιο ποσό που θα πάει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Όπως τώρα που έχουν το θράσος να ζητάνε λεφτά για ίδρυμα απο τους φάν αντί στεφάνου(!) για τον αυτοκαταστροφικό αυτόχειρα Παντελίδη που ευτυχώς έφαγε μόνο το κεφάλι του και όχι άλλους 5-10 σε περίπτωση που το βαρύ όχημα δεν καρφωνόταν -ξέφευγε απο τη γέφυρα και έπεφτε στην Βουλιαγμένης σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής!

πάντως

πάντως το αμάξι επίσημα είπε πως πουλήθηκε από τον Ρέμο! λανθασμένος λογισμός εξ αρχής, στοχεύεις κάπου; οπότε γιατί να σε διαβάσω παρακάτω τη στιγμή που δεν είσαι καν στοιχειωδώς ενημερωμένος! όχι φίλε δεν θα το κάνω αυτό. Μακάρι να γράψουν άνθρωποι που ξέρουν να γράφουν αντικειμενικά!

Πάντως κανείς λάθος...

Το αμάξι είχε δοθεί από τον Ρέμο στον μακαρίτη για να το δοκιμάσει ώστε στη συνέχεια να το αγοράσει . Άρα ήταν ξένο. Και όχι, δεν τους ήξερα προσωπικά. Απλά θυμάμαι τον Ρέμο να το λέει, απαντώντας σε σχετική ερώτηση την εποχή του ατυχήματος.

Filosofos

"" Και αν δεν μπορείς να κάνεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον,.. όσο μπορείς. ..μη την εξευτελιζεις....!! "" Καβάφης

Ντροπή και μόνο ντροπή!

Για τη μουσική του μακαρίτη δεν θα πω τίποτα! Είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέγει πιο μουσικό είδος τον "αγγίζει".Όλο το υπόλοιπο σκηνικό όμως που έχει στηθεί μετά το θάνατο του μου προκαλεί απλά εμετό! Ειδικά οι γονείς που με τη στάση τους τροφοδοτούν ακόμα αυτή την ιστορία δείχνουν ένα επίπεδο το οποίο υποδηλώνει το πώς αντιμετώπιζαν την "επιτυχία"του παιδιού τους ακόμα και όταν ήταν εν ζωή.Τους συλλυπουμαι για το θάνατο του παιδιού τους,και όχι μόνο...!

ΑΝΤΟNIO

Το λέμε και το ξαναλέμε , ποιος έχει τα απαραίτητα προσόντα να πάει να ξηλώσει εκείνο το αίσχος που έχει στηθεί στον τόπο του δυστυχήματος , οσο για το αδικοχαμένος μάλλον δεν ταιριάζει στην περίπτωση που οδηγείς μεθυσμένος και που δεν ήταν πρώτη φορά σύμφωνα και με μαρτυρία πρώην φίλης του

Νικοσ

Δυστυχωσ οι άνθρωποι αυτοί αποδείχθηκαν λίγοι... για γονεις αυτου του σημαντικου παιδιού!

?

Του μπεκρη θελεις να πεις !

Αυτοι πόσα έδωσαν ;

Έχουν καθορίσει και το ποσό ; Δηλαδή κάτω από τα 100 ευρώ δεν γίνονται δεκτά; Και η αιτιολογία εις μνήμην Παντελίδη γιατί να μπαίνει; Για να πουλάει μούρη η οικογένεια σαν φιλάνθρωπη με τον οβολό των άλλων; Αν το ζητούμενο είναι η ενίσχυση του ιδρύματος δεν χρειάζεται να φαίνεται από ποιον και γιατί. Δεν το πιστεύω ότι διαχειρίζονται εκτός από την περιουσία του μακαρίτη (από την οποία ζουν πλουσιοπάροχα) και την συμπεριφορά των θαυμαστών του. Τι να πω για τους φαν ! Ας περιμένουν τις επόμενες οδηγίες από το σόι και καλή συνέχεια.......

πάντως

πάντως από το παιδί αυτής της μαύρης οικογένειας μαζεύεται οκόσμος, γλεντάει κλπ. δηλ. το όνομα του παιδιού αυτής της μαύρης οικογένειας εκμεταλλεύονται άλλοι! τα όσα ζητούν πάνε σε ίδρυμα! και πλάκα πλάκα 100 ευρώ δεν είναι δα και ένα αμύθητο ποσό!

The

Γελοία ανθρωπαρια

OK

Ωραία πρωτοβουλία και μπράβο τους.

σοβαρεψου

αφου προσπαθησαν να φορτωσουν σε μια κοπελα οτι οδηγουσε, τωρα βγαζουν ανακονωσεις για τα στεφανια... ρε ουστ.

!!

έχουν μείνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα! Ο παντελής είχε χαλίκια στο σώμα του!! γιατί να έχει χαλίκια; αυτό αναγράφεται στην ιατροδικαστική εξέταση, δεν το λέω εγώ! Και ενώ στην τοξικολογική εξέταση βρέθηκε ένα υψηλό ποσοστό αλκόολ (δεν πάω να τον βγάλω νηφάλιο, δεν τον ήξερα, δεν είχα πάει ποτέ μα ποτέ σε κέντρο που τραγουδούσε, την αλήθεια θέλουμε και εμείς που δεν τον ξέραμε καν), ενώ λοιπόν βρέθηκε υψηλό ποσοστό αλκοόλ στην τοξικολογική, τώρα με τα νέα δεδομένα διαπιστώνεται πως στο αλκοολόμετρο το ποσοστό αυτό είναι το μισό (κάτι που δεν είχε υποθεί) ! υπάρχουν πολλά αναπάντητα θέματα. Και θα σου πω κάτι, είχε μιλήσει μάνα ενός άλλου παιδιού διπλανής πόρτας, όχι διάσημο, με ετοιμηγορία ότι οδηγούσε εκείνος και σκοτώθηκε και η μάνα ήταν εκεινη που βρήκε όλα τα στοιχεία και τελικά στο δικαστήριο ξανά αποδείχθηκε πως δεν οδηγούσε εκείνος! όσο για την κοπέλα που δηλώνει ότι είναι δημοσιογράφος, στον Σροϊτερ τα είπε όλα και πραγματικά και μόνης της ξεφτιλίστηκε. Είπε πως δεν κατάλαβε πως ήταν σε χαρτοπαιχτική λέσχη, απόρησε και ο Σρόϊτερ! πως δεν κατάλαβε πως έπινε ο Παντελής ενώ ήταν δίπλα του, χώρια για το ψέμα εξ αρχής ότι ήταν αλλού αλλά βγήκαν οι φωτό που την είχαν δίπλα του! μόνη της ξεφτιλίζεται και τέλος το πιο σοβαρό!!! Δυστυχώς έφταιγε! Και εμένα όταν ήταν μεθυσμένος ο οδηγός σε λιγότερο βαθμό, δεν μπήκα στο αμάξι! πήρα ταξί! Δυστυχώς την έπαθε! δεν την έβαλε κανείς με το ζόρι στο αμάξι! Δεν σκέφτηκε τον Παντελή που είχε πρεμιέρα το βράδυ και είχε κουραστεί και δεν σκέφτηκε το εαυτό της. Ας έπαιρνε ένα ταξί! Ήξερε οτι ο Παντελής έπινε. Δεν τον συνάντησε πρώτη φορά και δεν ήξερε! οφείλουν να μιλήσουν για όσα άλλα ξέρουν και οι δύο!

ανώνυμος

Η οικογένεια ακολουθεί εντελώς λανθασμένες πρακτικές για να κρατηθεί στη δημοσιότητα. Σε τέτοιο βαθμό που προσβάλλει άμεσα τη μνήμη του θύματος και γελοιοποιεί την ίδια.

jolk

Πέστα χρυσόστομε......Τσουρέκια μας τάχουν κανει......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

2571670

Ο γνωστός καλλιτέχνης κατέθεσε μήνυση κατά του εκπροσώπου του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, λέγοντας  ότι σκοπός του ήταν  να τον συκοφαντήσει με  έωλες και ανυπόστατες κατηγορίες περί ρατσισμού 

12
bri1

Αν και το αγαπημένο χρώμα της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας είναι το μπλε, η Μπριζίτ Μακρόν φόρεσε μια κατακόκκινη μάξι τουαλέτα για να τιμήσει το χρώμα της κινεζικής σημαίας στο γεύμα που παρέθεσε ο Γάλλος πρόεδρος στον Κινέζο ομόλογό του