Χανταμπάκης: Μιλάει για την προκλητική κίνηση στον Βασάλο και τη «ψηφοφορία» με μαγιό

Χανταμπάκης: Μιλάει για την προκλητική κίνηση στον Βασάλο και τη «ψηφοφορία» με μαγιό

Μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι, ο Στέλιος Χανταμπάκης μιλάει για τα περιστατικά που ενόχλησαν κάποιους από τους τηλεθεατές και πιθανόν να του στέρησαν τη δυνατότητα να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης

Χανταμπάκης: Μιλάει για την προκλητική κίνηση στον Βασάλο και τη «ψηφοφορία» με μαγιό
Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην Ελεονώρα Μελέτη στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παίκτης που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό με τη συμπεριφορά του, μίλησε ανοιχτά για τα περιστατικά που όπως φάνηκε, έπληξαν ιδιαίτερα την εικόνα του: για την ψηφοφορία με το μαγιό στην καλύβα των «Διάσημων» και την προκλητική κίνηση που είχε κάνει σε αγώνα με αντίπαλο τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Κλείσιμο
Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Στέλιος Χανταμπάκης αν και είχε τερματίσει πρώτος, δεν σήκωνε τη σημαία του τερματισμού, προκαλώντας σύγχυση στον αντίπαλο του, για το αν έπρεπε να συνεχίζει να αγωνίζεται ή όχι. Η κίνηση αυτή εξόργισε τους «μαχητές» αλλά και τους τηλεθεατές.


Αλήθεια γιατί το έκανε αυτό;
«Αυτό που θέλεις να μάθεις εσύ κι αυτό που πρέπει να μάθει και ο κόσμος είναι ότι όπως εμείς ζούμε εκεί 24 ώρες τη μέρα και βλέπουμε τις τρεις, ξέρουμε πολύ καλά τον χαρακτήρα του κάθε παίκτη. Έχουμε μελετήσει με αυτά που μας έχει δείξει ο καθένας το τι άνθρωπος είναι και το τι αξίζει να του κάνεις. Εγώ στο προηγούμενο παιχνίδι, στο πρώτο είχα παίξει και είχα χάσει, άκουσα ειρωνείες, στο προηγούμενο που έπαιξε ο Κοκκινάκης άκουσα ειρωνείες, άκουγα συνέχεια από τον δίπλα πάγκο, κάτι το οποίο εμείς δεν το είχαμε κάνει ποτέ.  Σαν ομάδα δεν ειρωνευτήκαμε ποτέ, δεν πετάξαμε ποτέ από τη χαρά μας, τουλάχιστον μπροστά τους, δεν είπαμε ποτέ το πόσο νόστιμο ήταν το καθετί που φάγαμε για να μην ζηλέψει κανένας και πάνω απ’ όλα από τις πρώτες νίκες που έκανα κι εγώ προσωπικά και η ομάδα μου, δεν ήθελα να είμαι ούτε υπερόπτης, ούτε είρωνας, ούτε τίποτα, σεβόμουν τους άλλους ανθρώπους. Άρα λοιπόν, όταν ακούω ειρωνεία, όταν βλέπω σημαιάκια να σηκώνονται με τον αγκώνα, με το στόμα και όταν βλέπω αυτή τη συμπεριφορά ξαφνικά, από τη στιγμή που έχει πάει κι ένας δικός μας παίκτης και ξέρει ότι δεν το έχουμε κάνει ποτέ, ο Γιάννης Σπαλιάρας, εγώ ενοχλήθηκα πάρα πολύ, που θα δεχτώ ότι έχασα και τα δίκιο μου. Γιατί έχασα το δίκιο μου; Γιατί το έκανα σε ένα παιδί που το εκτιμώ πάρα πολύ. Μόνο από τα μάτια του, από το βλέμμα του και από τον λόγο του», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.

'Οπως τόνισε κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι έκανε «λάθος» του και για τον λόγο αυτό, ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τον Βασάλο και από τους αντιπάλους του.



Όσον αφορά την ψηφοφορία με το μαγιό, που επίσης είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα αρνητικά στα social media, είπε:  «Ήταν άλλο ένα μαγιό, όπως το πρώτο που είχα κάνει με τον Γιάννη, το πρώτο “συμβούλιο μίμησης” που έκανα ήταν για τον Γιάννη και είχα ένα μαγιό πράσινο. Το είχα ξανακάνει, άρα δεν ήταν bullying. Το μαγιό αυτό ήταν της Λάουρας. Σε καμία περίπτωση δεν θα άνοιγα τσάντα κανενός. Δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω bullying σε έναν άνθρωπο, τον οποίο σέβομαι, δεν έχω πει σε καμία συνέντευξη ότι “η Ειρήνη είναι αυτό, είναι εκείνο, είναι τα άλλο”, σε καμία. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει bullying. Με στεναχωρεί αυτό η λέξη για το πρόσωπό μου, πραγματικά με στεναχωρεί, δεν γελάω εδώ. Από την πρώτη στιγμή, η Ειρήνη είχε μία φοβία να το πω, πονούσε συνέχεια, πεινούσε συνέχεια και ήθελε ντάντεμα, απαιτούσε από εσένα ντάντεμα και σου μετέφερε όλο αυτό το βάρος που είχε. Είναι δεκτό να έχεις μια ψυχολογική πίεση, να πεινάς, να πονάς, όλοι όμως. Αυτό το ντάντεμα μπορείς να το απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, από την οικογένειά σου. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο πονάνε όλοι, πεινάνε όλοι, δεν υπάρχει κάποιος να σου δώσει αυτό που θες», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης