Ο «Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι» θα κρατήσει τον Πάνο στο Survivor;

Ο «Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι» θα κρατήσει τον Πάνο στο Survivor;

Η σελίδα του facebook αριθμεί πάνω από 78.000 φίλους και παρά το χιουμοριστικό του πράγματος φαίνεται να αποδίδει στη δημοτικότητα του παίκτη 

Ο «Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι» θα κρατήσει τον Πάνο στο Survivor;
Οι «Μαχητές» μίλησαν για ακόμα μια εβδομάδα και υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor είναι ο μάνατζερ Πάνος, ο μισθοφόρος Κώστας και ο body builder Κωνσταντίνος.

Από εκεί και πέρα ατομική ασυλία είχαν ο Ορέστης Τσανγκ και η Ελισάβετ. Ο πρώτος... έδωσε στον λαό τον μισθοφόρο Κώστα και η δεύτερη τον body builder Κωνσταντίνο, για τον οποίο είναι και η πρώτη φορά που βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα μάθουμε ποιος παίκτης είναι η επιλογή του κοινού για αποχώρηση. Άν και ακούγονται και διαρρέονται πολλά φαίνεται ο μάνατζερ Ράγκμπι Πάνος, να έχει.... ρεύμα στο κοινό το οποίο του έχει φτιάξει και σελίδα στο facebook με τίτλο: «Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι». Η σελίδα ούτε λίγο ούτε πολύ αριθμεί πάνω από 78.000 φίλους και παρά το χιουμοριστικό του πράγματος φαίνεται να αποδίδει στη δημοτικότητα του παίκτη. 

Στις τελευταίες τους αναρτήσεις οι διαχειριστές της σελίδας γράφουν για το αποψινό επεισόδιο και τη ψηφοφορία: 
Κλείσιμο

«Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ 69-66 ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ 2 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΓΥΡΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ, Η ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, Ο ΤΡΑΜΠ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης