Ο Survivor Γιάννης Σπαλιάρας ολόγυμνος σε εξώφυλλο περιοδικού
Το μοντέλο που έχει ξεχωρίσει στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ και μεταφέρθηκε πρόσφατα από την ομάδα των Διάσημων στους Μαχητές φαίνεται να είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού
«Kάτω τα χέρια από τον Σπαλιάρα», γράφει ο τίτλος γνωστού περιοδικού με τον Μαχητή, πλέον, Γιάννη να ποζάρει γυμνός στο εξώφυλλό του.
Το μοντέλο που έχει ξεχωρίσει στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ Survivor και μεταφέρθηκε πρόσφατα από την ομάδα των Διασήμων στους Μαχητές φαίνεται να είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού.
Στο περιοδικό Down Town μιλούν οι κολλητοί του, το περιβάλλον του, αλλά και η μαμά του για τον Γιάννη Σπαλιάρα
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς