Πρίγκιπας Χάρι: Ρομαντικό ταξίδι με την Μέγκαν Μαρκλ για να θαυμάσουν το Βόρειο Σέλας!

Πρίγκιπας Χάρι: Ρομαντικό ταξίδι με την Μέγκαν Μαρκλ για να θαυμάσουν το Βόρειο Σέλας!

Για πρώτη φορά διακοπές ο ερωτευμένος πρίγκιπας Χάρι και η γοητευτική σύντροφός του Μέγκαν Μαρκλ

Πρίγκιπας Χάρι: Ρομαντικό ταξίδι με την Μέγκαν Μαρκλ για να θαυμάσουν το Βόρειο Σέλας!
Ο έρωτας έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα του 32χρονου πρίγκιπα Χάρι, που όπως όλα δείχνουν βρήκε στο πρόσωπο της 35χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ τον έρωτα της ζωής του. Το ζευγάρι γιόρτασε τα Χριστούγεννα χώρια, αφού ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού χρόνου βρέθηκε στο Σάντριγχαμ μαζί με την βασιλική οικογένεια ενώ η πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits τα πέρασε με την μητέρα της στο Τορόντο.

Και ενώ, πριν μία ημέρα, ο 50χρονος ετεροθαλής αδελφός της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο ότι ο πατέρας του Τόμας Μαρκλ έχει ήδη συναντηθεί με τον Χάρι στο Τορόντο με σημερινά δημοσιεύματα στην σκανδαλοθηρική Sun γίνεται γνωστό ότι το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε μαζί την Πρωτοχρονιά στο Λονδίνο.



Παράλληλα, η ίδια εφημερίδα, αποκαλύπτει ότι ο Χάρι ήθελε να προσφέρει στην όμορφη Μέγκαν ένα ξεχωριστό ταξίδι και αφού το σκέφθηκε καλά, αποφάσισε να πάει διακοπές με την νέα του σύντροφο στο Τρόμσε της Νορβηγίας και να θαυμάσουν το Βόρειο Σέλας.
Κλείσιμο

Το ζευγάρι έμεινε σε απομονωμένο ξυλόσπιτο και απόλαυσε ρομαντικές βόλτες σε παρακείμενη λίμνη και μοναδικά ηλιοβασιλέματα στο χιονισμένο τοπίο. Φίλος του Χάρι δήλωσε στην Sun: «Ο Χάρι ήθελε να κάνει αυτές τις πρώτες διακοπές κάτι που η Μέγκ δεν θα ξεχάσει ποτέ. Δεν ήταν μία προφανής επιλογή, όπως μια γνωστή παραλία ή ένα τροπικό νησί. Σκέφθηκε πολύ γι' αυτό και ήθελε να το κάνει όσο πιο ρομαντικό και ξεχωριστό ήταν δυνατόν».



Ένας άλλος φίλος του πρίγκιπα δήλωσε στην ίδια εφημερίδα: «Φίλοι συζητούν την πιθανότητα αυτοί να παντρευτούν μέσα στην χρονιά. Μπορεί να φαίνεται πολύ σύντομο αλλά έχουν συζητήσει και οι δύο γι' αυτό και μοιάζουν έτοιμοι να νοικοκυρευτούν. Ο Χάρι είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το κάνει (την σχέση τους) να πετύχει».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης