Το σοβαρεύει ο Πρίγκιπας Χάρι: Συναντήθηκε με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Το σοβαρεύει ο Πρίγκιπας Χάρι: Συναντήθηκε με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Φαίνεται ότι η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την πρωταγωνίστρια του αμερικανικού δράματος Suits γίνεται αρκετά σοβαρή - Διαβάστε λεπτομέρειες από την συνάντηση του Βρετανού πρίγκιπα με τον πατέρα της συντρόφου του

Το σοβαρεύει ο Πρίγκιπας Χάρι: Συναντήθηκε με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ
Όπως όλα δείχνουν, ίσως ο ζωηρός και γοητευτικός πρίγκιπας Χάρι να έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τα βήματα του μεγαλύτερου αδελφού του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και να νοικοκυρευτεί.

Ενώ, μέχρι σήμερα, γνωρίζαμε ότι η αγαπημένη του πέμπτου στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, είχε επισκεφθεί την βρετανική πρωτεύουσα μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και είχε φιλοξενηθεί στο παλάτι του Κένσιγκτον, μία νέα είδηση έρχεται να αποκαλύψει ότι η σχέση του ερωτευμένου ζευγαριού ίσως να είναι αρκετά σοβαρή.

                             Ο ετεροθαλής αδελφός της Μέγκαν Μαρκλ


Κλείσιμο

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail ο ετεροθαλής αδελφός της πρωταγωνίστριας του δικαστικού αμερικανικού δράματος Suits, ο πρίγκιπας συναντήθηκε με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ, τον Τόμας Μαρκλ, πριν έξι μήνες στο Τορόντο. 
                             
                                Η Μέγκαν Μαρκλ μωρό με τον αδελφό της



Ο 50χρονος Τόμας τζούνιορ Μάρκλ, ετεροθαλής αδελφός της Μέγκαν από τον πρώτο γάμο του 72χρονου Τόμας Μαρκλ, δήλωσε για την συνάντηση του πατέρα του με τον Βρετανό πρίγκιπα: «Ο πατέρας μου γνώριζε για την σχέση από την αρχή. Συναντήθηκε για πρώτη φορά πριν έξι μήνες με τον πρίγκιπα Χάρι στο Τορόντο. Είναι πολύ ευχαριστημένος από τον Χάρι και εξαιρετικά υπερήφανος για εκείνη (την Μέγκαν)». Ο ίδιος, δήλωσε ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει μια υπέροχη σχέση με τον πατέρα τους και τόνισε πως ανέκαθεν πατέρας και κόρη ήταν πολύ κοντά.

Ο αδελφός της Μεγκαν Μαρκλ ανέφερε ότι θα επιθυμούσε να γνωρίσει και εκείνος από κοντά τον 32χρονο πρίγκιπα και δήλωσε ότι δεν γνωρίζει, αν η μητέρα της ηθοποιού, η 60χρονη Ντόρια Ράγκλαντ, έχει συναντηθεί με τον Βρετανό γαλαζοαίματο.

Πάντως, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η γοητευτική Μέγκαν Μαρκλ γνώρισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, όταν έμεινε στο παλάτι του Κένσιγκτον τον Δεκέμβριο ενώ πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε πρόσφατα ότι η βασίλισσα Ελισάβετ εγκρίνει την σχέση του εγγονού της με την Αμερικανίδα ηθοποιό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης