Και όμως, η Μέγκαν Μαρκλ αρέσει στη βασίλισσα Ελισάβετ!

Και όμως, η Μέγκαν Μαρκλ αρέσει στη βασίλισσα Ελισάβετ!

Τι αναφέρει ο βρετανικός Τύπος για τις τόπλες φωτογραφίες της Αμερικανίδας ηθοποιού - Τι είπε η βασίλισσα Ελισάβετ για την νέα σχέση του εγγονού της

Και όμως, η Μέγκαν Μαρκλ αρέσει στη βασίλισσα Ελισάβετ!
«Είναι ευχαριστημένη που βλέπει τον Χάρι σε μια ερωτική σχέση. Η βασίλισσα στηρίζει απόλυτα την ρομαντική σχέση του εγγονού της με την Μέγκαν Μαρκλ, είναι ενθουσιασμένη που βλέπει τον εγγονό της τόσο ευτυχισμένο», με αυτά τα λόγια πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ αποκάλυψε στην ιστοσελίδα UsMagazine ότι το νέο ειδύλλιο του πρίγκιπα Χάρι έχει την έγκριση της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο 32χρονος πρίγκιπας και πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, βλέπει την 35χρονη πρωταγωνίστρια του αμερικανικού δράματος Suits εδώ και μερικούς μήνες και η σχέση τους δείχνει να είναι σοβαρή. Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε μία ρομαντική εβδομάδα στο στολισμένο Λονδίνο, όπου παρακολούθησε θεατρική παράσταση στο West End και φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι.
Κλείσιμο



Όμως, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Την Κυριακή ο Χάρι συνόδευσε την ηθοποιό στο αεροδρόμιο του Χίθροου και εκείνη πέταξε για το Τορόντο, όπου θα περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της ενώ ο Χάρι θα βρίσκεται στο Sandringham, στο Νόρφολκ μαζί με την βασίλισσα και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail το ζευγάρι θα περάσει μαζί την Πρωτοχρονιά.

Η ίδια εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές, αναφέρει ότι στις τόπλες φωτογραφίες που δημοσίευσε η αμερικανική ιστοσελίδα Radar online δεν εικονίζεται η Μέγκαν Μαρκλ. Η ιστοσελίδα είχε αναφέρει χθες ότι οι επίμαχες φωτογραφίες είναι από τις διακοπές της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της, κινηματογραφικό παραγωγό, Τρέβορ Ένγκελσον, το 2005 στη Μύκονο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης