Στη... φόρα τα «κάλλη» του Orlando Bloom χωρίς λογοκρισία - Δείτε ξεκαρδιστικά tweets

Στη... φόρα τα «κάλλη» του Orlando Bloom χωρίς λογοκρισία - Δείτε ξεκαρδιστικά tweets

Ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να ξεφορτωθεί το μαγιό του την ώρα που έκανε paddleboarding σε μια παραλία και προκάλεσε... παροξυσμό στα social media

Στη... φόρα τα «κάλλη» του Orlando Bloom χωρίς λογοκρισία - Δείτε ξεκαρδιστικά tweets
Φωτιά έχουν πάρει από εχτές τα social media με εκατοντάδες χρήστες να σχολιάζουν αρχικά τη... σκιά των προσόντων του Orlando Bloom και κατόπιν τις μη λογοκριμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από ορισμένα διεθνή μέσα.

Ως γνωστόν, ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να ξεφορτωθεί το μαγιό του την ώρα που έκανε paddleboarding σε μια παραλία, παρέα με την αγαπημένη του, την επιτυχημένη τραγουδίστρια Katy Perry. Η απλή αυτή κίνηση, που θα περνούσε απαρατήρητη για έναν... κοινό θνητό, οδήγησε τον κόσμο του Ίντερνετ σε παροξυσμό, με εκατομμύρια χρήστες να αναζητούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο τις επίμαχες φωτογραφίες, πασχίζοντας να εντοπίσουν τη μη λογοκριμένη έκδοσή τους. 

Ανταποκρινόμενα στην τεράστια ζήτηση, ορισμένα διεθνή μέσα δημοσίευσαν τελικά τις φωτογραφιες του σταρ του Χόλιγουντ σε... όλο τους το μεγαλείο, με αποτέλεσμα τα social media να πλημμυρίσουν από πικάντικα και ξεκαρδιστικά σχόλια για το επίμαχο σημείο της ανατομίας του Ορλάντο.

Δείτε παρακάτω τα πιο ξεκαρδιστικά από αυτά

Κλείσιμο


Δείτε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν εχθές με καλυμμένα τα επίμαχα σημεία







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης