Βίντεο: Τι έκανε ο Bradley Cooper στην Irina Sayk και κλαίει;

Βίντεο: Τι έκανε ο Bradley Cooper στην Irina Sayk και κλαίει;

Πολλά δάκρυα χύθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Γουίμπλεντον, και όπως φαίνεται δεν άνηκαν μόνο στους απογοητευμένους ηττημένους και τους συγκινημένους νικητές του γνωστού τουρνουά

Βίντεο: Τι έκανε ο Bradley Cooper στην Irina Sayk και κλαίει;
Πολλά δάκρυα χύθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Γουίμπλεντον, και όπως φαίνεται δεν άνηκαν μόνο στους απογοητευμένους ηττημένους και τους συγκινημένους νικητές του γνωστού τουρνουά.

Την ώρα που οι Andy Murray και Milos Raonic συναγωνίζονταν για τον τίτλο, οι κάμερες περιπλανήθηκαν για λίγο στο γεμάτο αστέρια κοινό, για να καταγράψουν μία περίεργη σκηνή που εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε ένα από τα διασημότερα ζευγάρια, τον Bradley Cooper και την καλλονή αγαπημένη του, Irina Shayk.

Κλείσιμο
Στο κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Cooper κοιτάζει σχεδον αποσβολωμένος την Shayk, ενώ εκείνη σκουπίζει δάκρυα από τα μάτια της, αρνούμενη να του ρίξει έστω και μια ματιά. Στη συνέχεια ο Cooper επιχειρεί να της χαμογελάσει, ίσως για να «ελαφρύνει» τη βαριά ατμόσφαιρα, προτού στρέψει ξανά απογοητευμένος το βλέμμα του στο γήπεδο.

Αν και οι σχέσεις του ζευγαριού έδειξαν να βελτιώνονται αργότερα μέσα στη μέρα - ίσως βοήθησε και η νίκη του Murray, τον οποίον υποστήριζαν - ο καυγάς του Cooper με την Shayk δεν πέρασε απαρατήρητος ούτε από το λαμπερό κοινό του φεστιβάλ αλλά ούτε και από τα διεθνή ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης