Αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου» που χώρισε τον Όζι Όσμπορν από τη γυναίκα του

Αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου» που χώρισε τον Όζι Όσμπορν από τη γυναίκα του

Η είδηση ότι ο θρυλικός σταρ της χέβι μέταλ χωρίζει από τη γυναίκα του, Σάρον, μετά από 33 ολόκληρα χρόνια γάμου, έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στη παγκόσμια showbiz

Αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου» που χώρισε τον Όζι Όσμπορν από τη γυναίκα του
Η είδηση ότι ο θρυλικός σταρ της χέβι μέταλ, Όζι Όσμπορν, πρόκειται να πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του, Σάρον, μετά από 33 ολόκληρα χρόνια γάμου έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στη παγκόσμια showbiz, αφού το ζευγάρι έδειχνε να διέρχεται μία από τις μάλλον... ήρεμες περιόδους τους, χωρίς τους ομηρικούς καυγάδες για τους οποίους φημίζονταν στο παρελθόν.

Αν και αρχικά η αιτία του χωρισμού τους δεν είχε γίνει γνωστή, όπως φαίνεται πίσω από το «οριστικό ρήγμα» της σχέσης τους δεν βρίσκεται η χρόνια εξάρτηση του πρώην frontman των Black Sabbath από το αλκοόλ και ναρκωτικά, αλλά μία γυναίκα, η οποία μάλιστα τυγχάνει να είναι και πολλά χρόνια μικρότερη από τον Όζι.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sun, η Σάρον Όσμπορν έδιωξε κλωτσηδόν τον «μουρντάρη σύζυγό της από την πολυτελή κατοικία τους την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από ένα ομηρικό καυγά στον οποίο του αποκάλυψε ότι ξέρει τα πάντα για τον παράνομο δεσμό που διατηρεί με μία 45χρονη hair stylist.
Κλείσιμο

Ο Όζι και η Σάρον σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές



Η Μισέλ Πιου, όπως ονομάζεται η «πέτρα του σκανδάλου», είναι γνωστή για την διάσημη και πλούσια πελατεία της (που περιλαμβάνει την Τζένιφερ Λόπεζ και την Αλίσια Σίλβερστοουν) αλλά και για τον θαυμασμό που τρέφει για τους ροκ σταρ. 

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την σκανδαλοθηρική εφημερίδα, η 45χρονη αναγκάστηκε να ακυρώσει αρκετά ραντεβού της λόγω «έκτακτου προσωπικού προβλήματος» που μάλιστα συνέπεσε με την προσωρινή εξαφάνιση του Όζι, η οποία είχε πυροδοτήσει φήμες ότι ο θρυλικός ρόκερ «ξανάπεσε» στα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πηγές της Sun, η Σάρον κατηγόρησε ανοιχτά τον Όζι ότι διατηρεί σχέση με την Πιου, κάτι που δεν αρνήθηκε ούτε ο ίδιος ο τραγουδιστής, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει αρκετά κοντά. Στη συνέχεια, η 63χρονη σύζυγος του ρόκερ του ζήτησε να φύγει από το σπίτι. Ο 67χρονος «βασιλιάς της μέταλ» εξαφανίστηκε από προσώπου γης για μερικές ημέρες, στη συνέχεια όμως επικοινώνησε με τα παιδιά του και τα ενημέρωσε ότι διαμένει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης