ΗΠΑ: Χώρισε το ζεύγος Όζμπορν μετά από 33 χρόνια γάμου!

ΗΠΑ: Χώρισε το ζεύγος Όζμπορν μετά από 33 χρόνια γάμου!

Μετά από τριάντα χρόνια γάμου και πολύ sex, drugs (ιδίως αυτά..) και αρκετό rock and roll οι Οsbournes δεν είναι πια ζευγάρι

ΗΠΑ: Χώρισε το ζεύγος Όζμπορν μετά από 33 χρόνια γάμου!
Αν και δύσκολα θα μπορούσε κανείς να τους χαρακτηρίσει ένα τυπικό ζευγάρι ο Όζι και η Σάρον Όσμπορν ανακοίνωσαν ότι δεν ζουν πια μαζί, τρεις ολόκληρες δεκαετίες κοινής ζωής, με πολλές σπουδαίες στιγμές αλλά και ακόμα περισσότερες στιγμές ολοκληρωτικής έκπτωσης (ιδίως τα τελευταία χρόνια).

Ο πρώην τραγουδιστής των Black Sabbath και τηλεοπτική -και όχι μόνο- περσόνα μετακόμησε από το σπίτι το οποίο μοιράζεται με την Σάρον. Μάλιστα όπως επιβεβαίωσε στο γνωστό περιοδικό Rolling Stone ένας φίλος του, «Ο Όζι αυτή την στιγμή δεν ζει στο κοινό τους σπίτι».

Τα media στην Αμερική υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός δεν έχει να κάνει με την κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών από τον Όζι ο οποίος σ' αυτή την φάση της ζωής του είναι νηφάλιος (λέμε τώρα...). 
Κλείσιμο

Το ζευγάρι πάντως είχε ανακοινώσει και πάλι τον χωρισμό του το 2013 μετά την υποτροπή του Όζι στην κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.

Οι Όζμπορνς ήταν παντρεμένοι για 33 χρόνια, μέσα από τα οποία πέρασαν διάφορες φάσεις, φθάνοντας στο σημείο να κάνουν την κοινή του ζωής ακόμα και ένα επιτυχημένο -όσο και αμφιλεγόμενο- reality στην Αμερική με την ονομασία «The Osbournes», που παιζόταν από το 2002 έως το 2005. Είχαν παντρευτεί τον Ιούλιο του 1982, και έχουν κάνει μαζί κάνει τρία παιδιά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης