Ο Άδωνις φωτογραφίζεται με τον πρώην σύζυγο της Ευγενίας

Ο Άδωνις φωτογραφίζεται με τον πρώην σύζυγο της Ευγενίας

Ο πρώην σύζυγος Θεόδωρος Μανωλίδης και ο νυν Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν μαζί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του πρώτου

Ο Άδωνις φωτογραφίζεται με τον πρώην σύζυγο της Ευγενίας
Όχι μόνο διατηρούν άψογες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, αλλά και στηρίζει ο ένας τον άλλο σε κάθε επαγγελματική προσπάθειά του. Η Ευγενία Μανωλίδου, συνοδευόμενη από τον Αδωνι Γεωργιάδη, ήταν παρούσα στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του πρώην συζύγου της Θεόδωρου Μανωλίδη, που έγιναν πριν από λίγες μέρες στον πολυχώρο Da Vinci, στην Αγία Παρασκευή.



Κλείσιμο
Εκτός από τη μαέστρο, πάντως, στο πλευρό του ζωγράφου βρέθηκαν και τα δύο παιδιά του πρώην ζευγαριού, ο 18χρονος Αλέξανδρος και η 17χρονη Θεοδώρα, τα οποία έχουν άνεση με τον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα η κόρη της όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της.

Παρών και ο Αδωνις Γεωργιάδης, που φωτογραφήθηκε με τον καλλιτέχνη - είναι γνωστό άλλωστε πως οι δύο άνδρες διατηρούν πολύ καλή σχέση.



Η Ευγενία και ο Θεόδωρος Μανωλίδης παντρεύτηκαν το 1995 και ύστερα από επτά χρόνια γάμου αποφάσισαν να χωρίσουν. Αν και η μαέστρος περίμενε την τετραετία ώστε το διαζύγιο να βγει αυτόματα, ο ζωγράφος έβαλε μπρος τις δικαστικές διαδικασίες δύο χρόνια μετά την αποχώρηση εκείνης από το κοινό τους σπίτι. Ωστόσο ύστερα από αρκετό καιρό -και κάποιες δικαστικές κόντρες-, το πρώην ζευγάρι τα βρήκε, αφού αυτό ήταν και το καλύτερο για τα δύο παιδιά του.

Πηγή: espressonews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης