Η Antigoni Buxton ανέβηκε στη σκηνή του Β' Ημιτελικού της Eurovision το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαΐου. Με το κομμάτι Jalla διεκδίκησε την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου για λογαριασμό της Κύπρου.
H τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα κοντό, λευκό φόρεμα με χάντρες, το οποίο παραπέμπει στην Αφροδίτη πάνω σε ένα τραπέζι. Λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους τέσσερις χορεύτριες, ντυμένες επίσης στα λευκά, κρατώντας η κάθε μία ένα μαντήλια και από ένα πιάτο σε λευκό και μπλε χρώμα σε άλλο σημείο.
Το χορευτικό συνέχισε με μερικές από τις γυναίκες να βρίσκονται πάνω στο τραπέζι και άλλες κάτω από αυτό, ενώ πυροτεχνήματα συμπλήρωσαν την εικόνα.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.