Όλοι στη μεγάλη συναυλία του «The Voice»

Όλοι στη μεγάλη συναυλία του «The Voice»

Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης των Stavento μαζί με την νικήτρια και τους φιναλίστ του παιχνιδιού στη σκηνή για ένα υπερθέαμα μουσικής και τραγουδιού - Δείτε ποιοι celebrities δίνουν το «παρών» στηρίζοντας την «Αποστολή»

Όλοι στη μεγάλη συναυλία του «The Voice»
Λίγο μετά τις 10 το βράδυ ξεκίνησε στο Ολυμπιακό Στάδιο η μεγάλη συναυλία του «Τhe Voice», του παιχνιδιού που καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές μπροστά στους δέκτες. Οι τέσσερις coaches ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεσηκώνουν τους Αθηναίους σε μία μοναδική συναυλία.

Η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Αντώνης Ρέμος και ο Μιχάλης των Stavento ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή και θα κρατήσουν συντροφιά μέχρι αργά τη νύχτα στο κοινό. 
 
Κλείσιμο
Είναι όλοι εκεί! Τόσο για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες όσο και για να στηρίξουν με την αγορά του εισιτηρίου τους το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η «Aποστολή». 

Στη σκηνή του «The Voice» θα ανέβουν επίσης και η νικήτρια του παιχνιδιού Μαρία - Έλενα Κυριάκου και οι φιναλίστ του παιχνιδιού που θα ερμηνεύσουν πολλά γνωστά και δημοφιλή κομμάτια. 

Η Δούκισσα Νομικού, η Ελεονώρα Μελέτη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τζένη Θεωνά, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Ηλίας Βρεττός,  η Ευαγγελία Αραβανή, ο Αργύρης Αγγέλου, η Γκαλένα Βελίκοβα, η Λάουρα Νάργες, η Κατερίνα Στικούδη, ο Άλεξ Κάβδας, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Χριστίνα Παππά, η Κατερίνα Γερονικολού, η Άννα Πρέλεβιτς, η Γωγώ Μαστροκώστα και η Έρρικα Πρεζεράκου, είναι μερικοί από τους Έλληνες celebrities που έχουν προμηθευτεί ήδη από τις πρώτες ημέρες προπώλησης τα εισιτήριά τους. Μάλιστα, με σκοπό να παρακινήσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους -και όχι- μόνο έβγαλαν την καθιερωμένη «selfie» με το... μαγικό χαρτάκι και την ανάρτησαν στα social media.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία αλλά και από το Instagram των καλλιτεχνών













 













































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης