Πέθανε η αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς από υπερβολική δόση ουσιών

Πέθανε η αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς από υπερβολική δόση ουσιών

Η άτυχη 37χρονη βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα - Αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την αυξομείωση του βάρους της, αυτός ήταν και ο λόγος της αποξένωσης με την αδερφή της

Πέθανε η αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς από υπερβολική δόση ουσιών
Νεκρή βρέθηκε η ετεροθαλής αδελφή της Τζούλια Ρόμπερτς, Νάνσι Μόουτς, ενώ σύμφωνα με τα αμερικανικά μίντια, ο θάνατος της 37χρονης γυναίκας αποδίδεται σε υπερβολική δόση ουσιών.

Συγκεκριμένα, η άτυχη 37χρονη βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα ενός άνδρα στου οποίου το σπίτι βρισκόταν επειδή ήταν υπεύθυνη για το σκύλο του. Άλλωστε, η Νάνσι Μόουτς εργαζόταν ως εκπαιδεύτρια σκύλων.

Να σημειωθεί πως ενώ στην αρχή όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, τελικά θα πάρει εβδομάδες για να δοθεί μια επίσημη απάντηση. Πάντως, δίπλα στη νεκρή γυναίκα βρέθηκαν τόσο συνταγογραφούμενα, όσο και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Ωστόσο, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της υπερβολικής χρήσης χαπιών.

«Με βαθύτατη θλίψη η οικογένεια της Νάνσι Μόουτς επιβεβαιώνει ότι βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Λος Αντζελες...», ανέφερε μεταξύ άλλων ανακοίνωση της οικογένειας ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία αναφορά για τα αίτια θανάτου από τον ιατροδικαστή.

Η άτυχη 37χρονη αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την αυξομείωση του βάρους της και πρόσφατα είχε υποβληθεί σε γαστρικό μπαϊμπας.
Κλείσιμο

Τέλος, τον περασμένο Αύγουστο η Νάνσι Μόουτς είχε δώσει μία συνέντευξη στην οποία αναφερόταν στην αποξενωμένη σχέση της με τη διάσημη αδερφή της, Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία, σύμφωνα με την ίδια, την κορόιδευε για το βάρος της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης