Ρεκόρ τηλεθέασης για το «Όλα Τρέλα»

Ρεκόρ τηλεθέασης για το «Όλα Τρέλα»

Φαίη Σκορδά: «Ήθελα να ακούσω ένα μπράβο από το Mega»

Ρεκόρ τηλεθέασης για το «Όλα Τρέλα»
Σε ποσοστά που πλησίασαν το 40% κυμάνθηκε το «Όλα Τρέλα» της Τρίτης!
 
Η εκπομπή που φιλοξένησε την Φαίη Σκορδά και τον Ανδρέα Γεωργίου ξεκίνησε το πρώτο 15λεπτο με τηλεθέαση της τάξεως του 35% και αμέσως μετά εκτοξεύτηκε στο 39%, κερδίζοντας με άνεση την πρώτη θέση στη ζώνη της, σχεδόν με διπλάσιες και τριπλάσιες επιδόσεις από τα ανταγωνιστικά κανάλια!

Η Φαίη Σκορδά τα μεσάνυχτα τα είπε ΟΛΑ στον Θέμο Αναστασιάδη! 

Κλείσιμο
Η παρουσιάστρια μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, την αλλαγή καναλιού, αλλά αποκάλυψε και μεταξύ άλλων, όλο το παρασκήνιο της μετεγγραφής, ενώ σχολίασε και τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι έγκυος. 

«Εμείς πάντα υπογράφαμε μια εβδομάδα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής... Εγώ θέλω να ξέρω ότι έχω τη δουλειά μου. Ήθελα να μπει ο Αύγουστος και να ξέρω ότι έχω δουλειά. Δεν ξέρεις τι συμβαίνει... 
Μπορεί και εγώ να τον φούντωσα τον Γιώργο! Ούτως ή άλλως και πέρυσι είχε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο. Εγώ δεν είχα κάνει ποτέ. Μάλλον μόνο τον Γιώργο ήθελε..Οι συζητήσεις δεν προχώρησαν όμως, γιατί είχαμε δώσει τα χέρια με το Mega. Φέτος ,όμως, υπήρχε μια βολιδοσκόπηση και από άλλα κανάλια..Μίλησε ο Γιώργος στο τηλέφωνο με τον Λάτσιο και πριν καν ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, θεωρήσαμε σωστό και έντιμο να ενημερώσουμε το Mega"!»
, σχολίασε η ίδια.  

«Το Mega λέει ότι φύγανε και δεν μας κουνήσανε ούτε μαντήλι!», είπε στη συνέχεια της συνέντευξης ο Βαγγέλης Περρής. 

«Εγώ θα ήθελα με το που τελείωνε η σεζόν να ακούσω και ένα μπράβο ή "συνεχίζουμε" γιατί τον εργαζόμενο πρέπει να τον εμψυχώνεις», απάντησε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά.




Το σχόλιο για την εγκυμοσύνη της και η απάντησή της

Η Φαίη Σκορδά απαντά στο αν είναι έγκυος ή όχι. Τι της είπε ο Θέμος Αναστασιάδης για την… κατάστασή της; Τι του απάντησε εκείνη και γιατί σηκώθηκε όρθια;

Η παρουσιάστρια την ώρα που εξομολογούνταν την αδυναμία και την μανία της με την καθαριότητα και είπε ότι θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή με την οποία θα πηγαίνει και θα καθαρίζει σπίτια, θα φορά δηλαδή τα γάντια της και θα καθαρίζει ακόμα και… τουαλέτες, ο Βαγγέλης Περρής την ρώτησε αν αυτό θα ήταν εφικτό στην κατάστασή της... Η παρουσιάστρια τότε σηκώθηκε όρθια και έδωσε την απάντησή της, αναφέροντας ότι η σιλουέτα της δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις. «Θέλω σαν τρελή ένα δεύτερο παιδί. Οταν θα γίνει με χαρά θα βγω να το πω», σχολίασε.



Ο Ουγγαρέζος και το αστείο περιστατικό με τον Λιάγκα και το φουσκωτό

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τις σχέσεις της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά την απόφαση του τελευταίου να μην τους ακολουθήσει στον ΑΝΤ1. Τι δήλωσε όμως, η ίδια το βράδυ της Τρίτης μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη; 

«Τον Δημήτρη τον αγαπώ πολύ. Δεν θα αλλάξει αυτό. Είναι μια κουβέντα που την έκανε με τον Γιώργο. Όλη αυτή η ιστορία δεν έχει να κάνει με το αν είναι στον ΑΝΤ1 ή στο Mega. Αυτό που νιώθω για τον Δημήτρη δεν αλλάζει» τόνισε.

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε επίσης και στην μεγάλη αγάπη του Γιώργου Λιάγκα στην θάλασσα και το φουσκωτό του. «Η θάλασσα είναι η ζωή του. Όλο τον χειμώνα η διασκέδασή του ήταν να πάρει πράγματα για το φουσκωτό και γενικά να ασχολείται με αυτό» είπε. Η παρουσιάστρια μίλησε και για την στιγμή που είδανε ότι τους κλέψανε το φουσκωτό, αλλά και για το αστείο περιστατικό με το φουσκωτό  τους στο Φισκάρδο πριν καν ακόμα παντρευτούνε.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης