Μία χιουμοριστική ανάρτηση έκανε η Λίλα Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της, δηλώνοντας πως δεν έχει νιώσει πιο σέξι στη ζωή της.
Η ηθοποιός την Τρίτη 21 Ιουλίου ανέβασε στα stories της στο Instagram μία φωτογραφία της μέσα στο ασανσέρ, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά, με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, φορώντας ένα κίτρινο μπλουζάκι με ροζ ανανάδες πάνω του, ενώ παράλληλα φορούσε τα γυαλιά ηλίου της και στα χέρια της κρατούσε ένα μπουκάλι νερό.
Το πρόσωπό της είχε μία θλιμμένη έκραση, δείχνοντας την ταλαιπωρία της και πάνω στη φωτογραφία η Λίλα Μπακλέση έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω νιώσει πιο σέξι στη ζωή μου».
Δείτε τη φωτογραφία
Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον Απρίλιο, με ένα βίντεο στο προφίλ της όπου εμφανιζόταν με μακρύ φόρεμα, χαϊδεύοντας την κοιλιά της.
Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε η Λίλα Μπακλέση έγραφε αστειευόμενη: «Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα βίντεο για το πόσο έφαγα το Πάσχα, αλλά δεν είναι».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.