Ανδρέας Γεωργίου στο «Όλα Τρέλα»: Είμαι των άκρων

Ανδρέας Γεωργίου στο «Όλα Τρέλα»: Είμαι των άκρων

«Στα προσωπικά μου έχω ζήσει πολύ έντονες καταστάσεις. Μου αρέσουν οι περιπέτειες!», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Τρίτης

Ανδρέας Γεωργίου στο «Όλα Τρέλα»: Είμαι των άκρων
Καλεσμένος στο δεύτερο «Όλα Τρέλα» της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο πρωταγωνιστής της και σεναριογράφος της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» βράδυ της Τρίτης, και μίλησε για την, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.
 
«Από μικρός θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνει σχέδια. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Πρέπει να προσπεράσεις τους φόβους σου και να έρθεις σε επαφή με κόσμο», είπε για το ξεκίνημα στο «Μπρούσκο» και συνέχισε: «Ο κύριος Περρής για παράδειγμα μού είχε πει πως δεν κάνω για ηθοποιός. Με βοήθησε, όμως, κιόλας γιατί εγώ τσιτώνω κιόλας. Δεν πληγώνομαι εγώ… ».
 
Ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε και κάποια στοιχεία από τις μελλοντικές εξελίξεις στη σειρά: «Στο Μπρούσκο θα έχουμε τεκνοποίηση. Συμμετέχω πολύ… ενεργά σε αυτό. Η Μελίνα μένει έγκυος, τώρα αν θα μείνει από εμένα θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια. Σαν Σίφης, ο Αποστόλης Τότσικας μας ψάχνει έναν χρόνο ολόκληρο, δεν ξέρει ότι είναι μαζί μου η Μελίνα. Στο επεισόδιο 20 κάνουμε ένα “πήδημα” χρόνου και μας βρίσκει να μένουμε στο Λονδίνο μαζί με τη Μελίνα. Μετά από 2 επεισόδια το μαθαίνει ο Σίφης, έρχεται στο Λονδίνο, βρίσκει και όπλο…».
 
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή; «Στα προσωπικά μου έχω ζήσει πολύ έντονες καταστάσεις. Γενικά είμαι των άκρων. Μου αρέσουν οι περιπέτειες! Άμα είναι όλα φυσιολογικά, συμβατικά, όλα καλά, βαριέμαι! Θέλω λίγο να αισθάνομαι ανασφάλεια», παραδέχτηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης