Η ηθοποιός αποχαιρέτισε τη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 15 Ιουλίου αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Live You» και την αποθέωσε, επισημαίνοντας πως ήταν μία σπουδαία γυναίκα, με τρομερό ταλέντο και ευφυία.
Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε πως η Μάρω Κοντού θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για τη νέα γενιά: «Είχαμε συνεργαστεί όταν η ίδια ήταν υπεύθυνη για τα παιδιά. Είμαι λίγο ταραγμένη γιατί είμαστε στην Κύπρο και δουλεύουμε και τα παιδιά εδώ στο συνεργείο είχαν κάνει τη “Γη της Ελιάς” και όλοι μάθαμε αυτό που μας είπατε και όλοι είναι μουδιασμένοι. Ήταν η τελευταία της δουλειά. Ήταν μια σπουδαία γυναίκα. Σπουδαία. Δεν υπήρξε, ούτε θα ξαναυπάρξει σαν την κυρία Κοντού. Δύναμη. Ευφυία. Ταλέντο. Ομορφιά. Δεν της έλειπε τίποτα. Και πάντα έβλεπε μισογεμάτο το ποτήρι. Έλεγε "ελάτε παιδιά προχωράμε”. Και αναρωτιόντουσαν όλοι πού βρίσκει την αντοχή. Μας έχει στενοχωρήσει όλους εδώ ο θάνατός της, πολύ. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να δίνει δύναμη στα νέα παιδιά για να μπορούν να της μοιάσουν», είπε.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.