Περιτριγυρισμένη από ηλιοτρόπια φωτογραφήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Φλώρινα για μία συναυλία και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από την παραμονή της στην πόλη.
Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεχώρισαν εκείνες με την ίδια να ποζάρει σε ένα χωράφι με ηλιοτρόπια. «Κάθε τόπος έχει τη δική του ομορφιά… και η Φλώρινα τη δική της ξεχωριστή αύρα. Το καλοκαίρι γράφεται με όμορφες διαδρομές και ακόμα πιο όμορφες στιγμές», έγραψε δίπλα στα στιγμιότυπα.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.