Τη γνώμη που είχε σχηματίσει για τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλου αναθεωρεί η Μιλένα Σδρένια. Όπως είπε η παίκτρια των «Αθηναίων» στο Survivor, έχει αρχίσει να πιστεύει όσα έλεγαν για εκείνον οι συμπαίκτες της. Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε ότι δεν φοβάται ότι θα χρησιμοποιήσει σε βάρος της πράγματα που του είχε εκμυστηρευτεί. Σύμφωνα με την ίδια, το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει.
«Σιγά-σιγά νομίζω ότι αρχίζω και πιστεύω τα λόγια των παιδιών για τον Δημήτρη. Γιατί μου λένε ό,τι ήταν ο Δημήτρης τους πρώτους μήνες που δεν ήμουν εγώ εδώ και μου το αποδεικνύει κάθε μέρα», είπε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, την Τρίτη 28 Απριλίου.
Δείτε το βίντεο
Η Μιλένα είχε μία συζήτηση για τον Δημήτρη με τον Αλέξανδρο Κούρτοβικ, με εκείνον να της επισημαίνει: «Αν έρθει σε δύσκολη θέση, θα πει και άλλα πράγματα που έχεις πεις. Δηλαδή θα χρησιμοποιήσει και άλλα πράγματα».
Τότε, η Μιλένα του απάντησε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον φοβάται. «Δεν φοβάμαι γιατί είμαι πολύ ''καθαρή''. Ο Δημήτρης πρέπει να φοβάται εμένα. Γι' αυτό όταν μιλάω ή κάνω το οτιδήποτε, απλώς με κοιτάει και δεν απαντάει. Τα χαρτιά μου δεν τα έχω ανοίξει», του είπε.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.