Την Ελλάδα δήλωσε πως λατρεύει ο Ντάνιελ Κρεγκ, σημειώνοντας πως πέρασε πολύ όμορφα τις ημέρες που έμεινε στη χώρα.
Ο ηθοποιός, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη του «La La Land» Ντάμιεν Σαζέλ, που πραγματοποιήθηκαν και στην πρωτεύουσα αλλά και στην Κέρκυρα, έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» την Τετάρτη 22 Απριλίου λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και αναχωρήσει.
«Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Ήταν πολύ όμορφα», είπε αρχικά ο Ντένιελ Κρεγκ και ενώ ο Γρηγόρης Μπάκας προσπαθούσε να του κάνει περισσότερες ερωτήσεις, ο ηθοποιός επισήμανε: «Δεν έχω ιδέα ποιος είσαι».
Μόλις εκείνος του εξήγησε πως είναι δημοσιογράφος, του απάντησε στην επόμενη ερώτηση που είχε να κάνει με την αγάπη του για την Ελλάδα: «Φυσικά και μου αρέσει η Ελλάδα, τη λατρεύω», δήλωσε.
Δείτε το βίντεο
Μαζί με τον Ντάνιελ Κρεγκ στην Ελλάδα βρέθηκαν ο Κίλιαν Μέρφι και η Μισέλ Γουίλιαμς για τα γυρίσματα. Η ταινία δεν έχει ακόμη επίσημο τίτλο, ωστόσο έχει γίνει γνωστό πως αποτελεί ένα δράμα που διαδραματίζεται μέσα σε φυλακές. Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Μάιο.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας