Βασίλισσα του καρναβαλιού στον Δομοκό έγινε η Σάσα Μπάστα, τονίζοντας ότι το χρυσό στέμμα μέσα στο οποίο εμφανίστηκε δεν ήταν απλώς ένα αξεσουάρ, αλλά είχε για εκείνη έντονο συμβολικό χαρακτήρα.
Η τραγουδίστρια συμμετείχε στο καρναβάλι της περιοχής, παίρνοντας μέρος στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου. Την Τρίτη, η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα social media από την εμφάνισή της, δείχνοντας το μίνι χρυσό φόρεμα, που επέλεξε για την περίσταση.
«Κάποιες ντύνονται βασίλισσες. Κάποιες γεννιούνται. Δομοκός 2026. Το στέμμα δεν ήταν αξεσουάρ. Ήταν υπενθύμιση. Και του χρόνου» έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.