Για τον γάμο του με την Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε ο Χρήστος Λούλης, επισημαίνοντας πως προσπαθούν και οι δύο, αλλά η ζωή δεν είναι κάθε μέρα πάρτι.
Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και εξήγησε πως μετά από περίπου 18 χρόνια γάμου δεν γίνεται να περνούν όπως την ημέρα του γάμου τους, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων αλλά και των παιδιών τους.
Ο Χρήστος Λούλης συγκεκριμένα είπε: «Στο πάρτι του γάμου όλοι περνάνε καλά. Η ζωή μας με την Έμιλυ Κολιανδρή δεν συνεχίζει να είναι τέτοιο πάρτι. Έχουν περάσει και 17-18 χρόνια από τον γάμο, έχουμε και δυο παιδιά. Προσπαθούμε να είναι πάρτι, αλλά δεν το πετυχαίνουμε πολλές φορές, μάλλον τις πιο πολλές φορές. Δουλεύουμε πολύ, είναι τα παιδιά με το σχολείο. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν είναι κάθε μέρα πάρτι η ζωή».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dfrqq5f9i9ip)
Ο Χρήστος Λούλης παντρεύτηκε την Ελληνοκύπρια ηθοποιό Έμιλυ Κολιανδρή στις 29 Σεπτεμβρίου 2008 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.