Για τον γάμο του με την Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε ο Χρήστος Λούλης, επισημαίνοντας πως προσπαθούν και οι δύο, αλλά η ζωή δεν είναι κάθε μέρα πάρτι.
Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και εξήγησε πως μετά από περίπου 18 χρόνια γάμου δεν γίνεται να περνούν όπως την ημέρα του γάμου τους, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων αλλά και των παιδιών τους.
Ο Χρήστος Λούλης συγκεκριμένα είπε: «Στο πάρτι του γάμου όλοι περνάνε καλά. Η ζωή μας με την Έμιλυ Κολιανδρή δεν συνεχίζει να είναι τέτοιο πάρτι. Έχουν περάσει και 17-18 χρόνια από τον γάμο, έχουμε και δυο παιδιά. Προσπαθούμε να είναι πάρτι, αλλά δεν το πετυχαίνουμε πολλές φορές, μάλλον τις πιο πολλές φορές. Δουλεύουμε πολύ, είναι τα παιδιά με το σχολείο. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν είναι κάθε μέρα πάρτι η ζωή».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dfrqq5f9i9ip)
Ο Χρήστος Λούλης παντρεύτηκε την Ελληνοκύπρια ηθοποιό Έμιλυ Κολιανδρή στις 29 Σεπτεμβρίου 2008 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα.
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους