Στις Μαλδίβες ταξίδεψαν μαζί με τις δίδυμες κόρες τους την περίοδο των εορτών η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το ζευγάρι προχώρησε σε μια κοινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους εικόνες από το ταξίδι του.
Στα σχετικά στιγμιότυπα, ο παρουσιαστής και η Instagrammer απαθανατίζονται σε εξωτικές παραλίες, ενώ δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους. «Οικογενειακό ταξίδι στις Μαλδίβες», ήταν το σχόλιο που έκαναν στην κοινή ανάρτησή τους στο Instagram.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.