Τις ευχές τους για τις ημέρες των Χριστουγέννων έστειλαν η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Ντε Γκρες, δημοσιεύοντας μία οικογενειακή φωτογραφία μαζί με τα παιδιά τους στα social media.
Στην ανάρτησή τους έγραψαν: «Χαρούμενα Χριστούγεννα και σας ευχόμαστε αγάπη, ειρήνη, ευτυχία και φως το 2026».
Δείτε τη δημοσίευση
Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Ντε Γκρες παντρεύτηκαν την 1η Ιουλίου του 1995 στο Λονδίνο και έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά: τη Μαρία-Ολυμπία (29 ετών), τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο (27 ετών), τον Αχιλλέα-Ανδρέα (25 ετών), τον Οδυσσέα-Κίμωνα (21 ετών) και τον Αριστείδη-Σταύρο (17 ετών).
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.