Με τον δύο μηνών γιο της φωτογραφήθηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, δημοσιεύοντας το σχετικό στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ηθοποιός και ο Κίμων Κουρής υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί στις 6 Σεπτεμβρίου.
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απόλαυσε μια βόλτα με τον γιο της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram μια τρυφερή εικόνα με τους δυο τους. Σε αυτή η ηθοποιός κοιτά χαμογελώντας τον φωτογραφικό φακό, ενώ κρατά στην αγκαλιά της το παιδί της. «Ευτυχία», σχολίασε στη λεζάντα της δημοσίευσης.
Δείτε την ανάρτηση
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.