Στην αρνητική κριτική που κατά καιρούς έχε δεχτεί αναφέρθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης, δηλώνοντας πως έχει χαρακτηριστεί και αρνητικά για την πορεία του ως σχεδιαστής μόδας, λόγω της παρουσίας του στην τηλεόραση.
Ο Στέλιος Κουδουνάρης παραδέχτηκε ότι έχει ακούσει αρνητικά σχόλια για τον εαυτό του από λίγους ανθρώπους που εργάζονται στον χώρο της τηλεόρασης, τους οποίους όπως τόνισε, δεν εκτιμά.
Μιλώντας στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», ο σχεδιαστής μόδας σχολίασε αρχικά: «Κακές κουβέντες για εμένα έχω ακούσει στην τηλεόραση από 1-2 ανθρώπους που δεν τους εκτιμώ. Έχω κριθεί ότι δεν είμαι σοβαρός σχεδιαστής επειδή βγαίνω στην τηλεόραση. Το να με κρίνουν άνθρωποι χωρίς συλλογές, γιατί να δώσω σημασία».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, ο Στέλιος Κουδουνάρης πρόσθεσε ότι η αρνητική κριτική δεν αντικατοπτρίζει πραγματικά αυτόν που τη δέχεται, αλλά αυτόν που την κάνει: «Τα αρνητικά σχόλιαδεν έχουν να κάνουν με την εικόνα που βλέπει κάποιος. Έχουν να κάνουν με τον ίδιο που σχολιάζει πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί ότι αυτοί που σχολιάζουν θα τα διαβάσουν και θα στενοχωρηθούν».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς