Πίτσα Παπαδοπούλου για Μαρινέλλα: Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι βρίσκεται στα αγαπημένα χέρια της κόρης της

Πίτσα Παπαδοπούλου για Μαρινέλλα: Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι βρίσκεται στα αγαπημένα χέρια της κόρης της

Η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη εγκεφαλικό τον περασμένο Σεπτέμβριο πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια συναυλίας της

Πίτσα Παπαδοπούλου για Μαρινέλλα: Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι βρίσκεται στα αγαπημένα χέρια της κόρης της
Στη Μαρινέλλα και στην περιπέτεια της υγείας της αναφέρθηκε η Πίτσα Παπαδοπούλου, δηλώνοντας πως εκείνο την καθησυχάζει είναι το γεγονός πως έχει στο πλευρό της την κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη εγκεφαλικό τον περασμένο Σεπτέμβριο πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια συναυλίας της, ενώ μετά από νοσηλεία μερικών μηνών επέστρεψε σπίτι της. 

Όπως είπε η τραγουδίστρια: «Είναι φρικτό τώρα που είναι άρρωστη. Ελπίζω στον Θεό να της δώσει υγεία. Να είναι καλά. Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι βρίσκεται στα αγαπημένα χέρια της κόρης της. Ένας γονιός σε τέτοιες στιγμές είναι πλούσιος, δισεκατομμυριούχος. Της εύχομαι υγεία από καρδιάς. Δεν είχαμε συνεργαστεί σε μαγαζί, αλλά από την ώρα που βγήκα κι εγώ στο τραγούδι, γνωριζόμαστε. Εκείνη λέγεται Κίτσα Παπαδοπούλου και εγώ Καλλιόπη Παπαδοπούλου, αλλά με λένε Πίτσα. Λοιπόν, είχαμε πάντα επαφές, κάναμε τη δουλειά μας, και μην ξεχνάς, τραγουδούσαμε και τα τραγούδια της», ανέφερε στη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Πίτσα Παπαδοπούλου εξήγησε ότι, αν και δεν υπήρξε από τις πιο ακριβοπληρωμένες στον χώρο, κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα, τα οποία όμως κάποια στιγμή έχασε λόγω κλοπής και απροσεξίας. Παρά τις απώλειες, όπως είπε, είχε περιουσία, την οποία ξαναδημιούργησε. «Μη φανταστείς ότι ήμουν από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες αλλά κατάφερα να μαζέψω χρήματα. Κάποια στιγμή τα έχασα. Με κλέψανε. Αυτά είναι… τα ωραία της ζωής, να το πω έτσι. Έτυχε, έγινε, και λόγω καταστάσεων και απροσεξίας. Έχασα πράγματα, αλλά δόξα τω Θεώ και περιουσία είχα, και την ξανάκανα, και όλα πήγαν πολύ καλά. Τώρα είμαι μια χαρά. Πολύ καλά. Δόξα τω Θεώ», επισήμανε.

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης