Τανιμανίδης για Μαυρίδη: Δεν ήμασταν και πολύ κολλητοί τα τελευταία χρόνια, είναι ωραίο βρίσκεις έναν χαμένο σου φίλο

Τανιμανίδης για Μαυρίδη: Δεν ήμασταν και πολύ κολλητοί τα τελευταία χρόνια, είναι ωραίο βρίσκεις έναν χαμένο σου φίλο

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο διάστημα που δεν είχαν ιδιαίτερες επαφές

Τανιμανίδης για Μαυρίδη: Δεν ήμασταν και πολύ κολλητοί τα τελευταία χρόνια, είναι ωραίο βρίσκεις έναν χαμένο σου φίλο
Τις διακυμάνσεις που έχει περάσει η σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης, παραδεχόμενος ότι τα τελευταία χρόνια δεν είχαν ιδιαίτερες επαφές, όπως στο παρελθόν, πλέον όμως έχει αποκατασταθεί όποιο ζήτημα αντιμετώπισαν.

Οι δύο παρουσιαστές άφησαν πίσω τους τις διαφορές που είχαν διαταράξει τη σχέση τους στο παρελθόν και πλέον έχουν αποκαταστήσει τους δεσμούς τους, επιστρέφοντας στην ομαλή τους σχέση, αφού υπήρξαν στενοί φίλοι από πολύ παλιά. Πρόσφατα μάλιστα συνδέθηκαν ξανά τηλεοπτικά μέσα από την παρουσίαση της εκπομπής «The Reunion».

Μιλώντας για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε στο «Happy Day»: «Ήταν πολύ ωραίο που βρεθήκαμε με τον Γιώργο Μαυρίδη ξανά μετά από τόσα χρόνια. Όπως είναι γνωστό, δεν ήμασταν και πολύ κολλητοί τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα είναι πολύ ωραίο που είμαστε ξανά φίλοι, ασχέτως του "Reunion". Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεις έναν χαμένο σου φίλο».

Δείτε το βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης