Να αποχαιρετήσει την Κατερίνα Γιουλάκη που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών, θέλησε να τιμήσει το Studio Κλεισθένης, αναρτώντας μια αδημοσίευτη φωτογραφία της. Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο από τη δεκαετία του 1960, στο οποίο η ηθοποιός φαίνεται καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού της, ενώ ξεφυλλίζει ένα περιοδικό.
Όπως αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης: «Το Studio Κλεισθένης αποχαιρετά με μεγάλη λύπη την αγαπημένη σε όλους μας ηθοποιό Κατερίνα Γιουλάκη με μια αδημοσίευτη φωτογραφία μέσα στο σπίτι της τη δεκαετία του 60 με τον φακό του Κλεισθένη».
Η Κατερίνα Γιουλάκη είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και είχε κάνει το ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι το 1959 με τον θίασο του Ντίνου Ηλιόπουλου και το έργο «Η κυρία του κυρίου».
Είχε κερδίσει αναγωνωρισιμότητα μέσα από κωμικούς ρόλους στον κινηματογράφο και αργότερα στην τηλεόραση. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έκανε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με τη σειρά «Η κοκορόμυαλη», στα μέσα της δεκαετίας του '80 με τη σειρά «Τα λιονταράκια του κυρ-Ηλία» και «Η κυρία μας» όπως και την περίοδο 1990 - 1992 στην τηλεοπτική σειρά «Το ρετιρέ» του Γιάννη Δαλιανίδη. Είχε τιμηθεί με το Βραβείο Εταιρίας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων (1996).
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.