Το καλοκαίρι έρχεται σιγά σιγά και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκίνησε τις πρώτες της εξορμήσεις. Η Instagrammer βρίσκεται στη Μύκονο, όπως αποκαλύπτει η νέα της ανάρτηση στα social media.
Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μέσα από αυτό φροντίζει να κρατά επαφή με τους θαυμαστές της, δίνοντάς τους μια γεύση από τη ζωή και την καθημερινότητά της.
Στη νέα δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, όπου ποζάρει στο λιμάνι, με ένα λευκό μπικίνι κι ένα ροζ πουκάμισο.
Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε το νησί όπου βρίσκεται, ενώ έγραψε επίσης: «Ηλιοκαμένο δέρμα και αλμυρά φιλιά».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.