Το καλοκαίρι έρχεται σιγά σιγά και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκίνησε τις πρώτες της εξορμήσεις. Η Instagrammer βρίσκεται στη Μύκονο, όπως αποκαλύπτει η νέα της ανάρτηση στα social media.
Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μέσα από αυτό φροντίζει να κρατά επαφή με τους θαυμαστές της, δίνοντάς τους μια γεύση από τη ζωή και την καθημερινότητά της.
Στη νέα δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, όπου ποζάρει στο λιμάνι, με ένα λευκό μπικίνι κι ένα ροζ πουκάμισο.
Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε το νησί όπου βρίσκεται, ενώ έγραψε επίσης: «Ηλιοκαμένο δέρμα και αλμυρά φιλιά».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.