Ο Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο, αναφέρθηκε στον χωρισμό της κόρης του, Κόνι Μεταξά,με τον Μάριο Καπότση. Όπως δήλωσε, δεν έχει μιλήσει μαζί της για το θέμα, καθώς η ίδια είναι διαρκώς απασχολημένη, αλλά την βλέπει καλά.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», ο τραγουδιστής τόνισε πως το ζευγάρι είναι υπεύθυνο να λύσει τα προβλήματά του, ενώ ο ίδιος ως πατέρας, απλώς περιμένει για το ενδεχόμενο ενός εγγονού. Εξέφρασε, τέλος, την πεποίθησή του πως, εάν υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη, το ζευγάρι θα τον ενημερώσει πρώτο. Αρχικά, ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε για την κόρη του: «Δεν είδα την κόρη μου για να της δώσω συμβουλές. Όλη μέρα λείπει. Δεν έχουμε μιλήσει μετά τα όσα έγιναν. Είναι καλά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7ukwbeb80f5)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση τους και σημείωσε πως το πρόβλημα αφορά μόνο εκείνους τους δύο. Τέλος, εξήγησε πως ο ίδιος κρατάει στο μυαλό του τις ευχάριστες αναμνήσεις του γάμου τους. «Τα παιδιά καλά είναι, εμάς μας έχουν στην τσίτα. Είναι δικό τους το πρόβλημα, εκείνοι θα το λύσουν. Τα παιδιά μας κάνουν κουμάντο στο αν θα γίνουν γονείς. Εμείς οι παππούδες περιμένουμε για εγγονάκι. Εγώ τους είδα να παντρεύονται, να είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Τα υπόλοιπα είναι δικά τους. Αν υπάρξει κάτι, θα μας το πουν πρώτοι», είπε κλείνοντας.
Μέσα από τις δωρεές τους από την πλατφόρμα, οι χρήστες του efood συνεισφέρουν σε μια πληθώρα σημαντικών σκοπών και αναδεικνύουν τον καθοριστικό κοινωνικό ρόλο της κορυφαίας υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα.
Για την HELLENiQ ENERGY, η στήριξη των γυναικών που βρίσκονται σε ανάγκη δεν είναι απλά μια ημερολογιακή γιορτή, αλλά μία διαρκής πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.
H Vistabet επέστρεψε δυναμικά με νέα καμπάνια που τα «σπάει» και το σύνθημα «Vistabet και καλή διασκέδαση» σε βάζει πρώτο… τραπέζι στο πορτοκαλί Live Casino.