Ο πατέρας της Κόνι Μεταξά επιβεβαίωσε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» πως ο Μάριος Καπότσης έχει αποχωρήσει από το σπίτι που μέχρι πρότινος έμενε και έχει μετακομίσει σε καινούριο. Σε κάθε περίπτωση, ο Λευτέρης Παντάζης τόνισε πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πως δεν επιθυμεί να ανακοινώσει ο ίδιος τον οριστικό χωρισμό της κόρης του, πριν το κάνει η ίδια.
Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής είπε: «Είναι ένα ζευγάρι, το οποίο πέρασε πολλές διακυμάνσεις. Εγώ σαν πατέρας είμαι λίγο πιο πίσω. Υπάρχουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. Μακάρι να τα βρουν, αν έχουν τσακωθεί. Εγώ θα μιλήσω τελευταίος εάν ζητήσουν βοήθεια. Είναι μεγάλα παιδιά, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και ζήσανε μαζί - τώρα δεν ξέρω τι γίνεται».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7la0gdef3u9)
Τέλος, για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, ο Λευτέρης Πανταζής σημείωσε: «Ποιον δεν θα στενοχωρούσε; Θέλω νατο ξεκαθαρίσουν οι δυο τους και αν θέλουν την βοήθειά μου εγώ θα είμαι εκεί. Και οι δύο είναι παιδιά μου. Ο Μάριος έχει φύγει από το σπίτι. Σε όλα τα ζευγάρια συμβαίνουν αυτά. Και εγώ έχω χωρίσει, τα βρήκα ξανά και χώρισα. Αν πραγματικά δεν τα βρουν, ας τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του, να είναι χαρούμενοι στη νέα τους ζωή, εγώ σαν πατέρας θα ακολουθήσω το παιδί μου και ο Μάριος θα κάνει μία νέα ζωή. Αν τα ξαναβρούν… Ακόμα δεν με έχουν ενοχλήσει. Γι’ αυτό δεν ξέρω τι θέση να πάρω. Μακάρι να τα βρουν».
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Λευτέρης Πανταζής κλήθηκε να μιλήσει για την προσωπική ζωή της κόρης του και τα δημοσιεύματα χωρισμού. Αναλυτικά, ο πρώτος πριν από λίγες ημέρες είχε αναφέρει πως «σε κάθε σπίτι υπάρχουν προβλήματα».
Τι απάντησε η Κόνι Μεταξά σε ερώτηση για τον χωρισμό της με τον Μάριο Καπότση
Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια το διαζύγιο. Ωστόσο, η Κόνι Μεταξά αναφέρθηκε στον χωρισμό της σε πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας σε σχόλιο διαδικτυακού της φίλου που έγραφε: «Κρίμα που χώρισες, ό,τι και να έλεγαν, ταιριάζατε».
«Αυτό το ταιριάζετε που λέτε, άνθρωποι που δεν μας ξέρετε, δεν λέω ότι δεν ισχύει, αλλά να ξέρετε ότι μόνο και μόνο επειδή βλέπετε δύο ανθρώπους να ταιριάζουν εμφανισιακά δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν και στη συμπεριφορά ή σαν χαρακτήρες», είπε αρχικά η Κόνι Μεταξά και συνέχισε: «Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι όταν δεν ταιριάζεις με κάποιον δεν μπορείτε να είστε φίλοι ή οικογένεια. Αυτό το ταιριάζετε με εκνευρίζει».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.