Oι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Παπαδάκη σε βραδινή του έξοδο, όμως ο παρουσιαστής απέφυγε κάθε ερώτηση, χαιρετώντας τους δημοσιογράφους.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ρεπόρτερ που τον συνάντησαν προσπάθησαν να εξασφαλίσουν κάποια δήλωσή του, μετά τις φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7qbnliridnl)
Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Buongiorno», ο Γιώργος Παπαδάκης φαίνεται να χαιρετά ευγενικά τους δημοσιογράφους, ενώ αρνείται να κάνει δηλώσεις για το αν τελικά θα μειωθεί η διάρκεια της εκπομπής που παρουσιάζει.
«Καλή χρονιά. Είστε σοβαροί που θέλετε δηλώσεις; Bye, Bye», είπε γελώντας ο παρουσιαστής, ενώ δεν απάντησε τελικά σε καμία ερώτηση.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας