Η 25χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε από τον Στίβεν Μάισελ για το εξώφυλλο του Μαρτίου φορώντας έναν κορσέ του Dolce & Gabanna, ο οποίος ανακάλεσε μνήμες από τον διάσημο κορσέ του Jean Paul Gaultier που φόρεσε η Μαντόνα στην παγκόσμια περιοδεία της Blond Ambition, το 1990.
Στο ίδιο πνεύμα και τα σχόλια για τη φωτογράφιση της Κάρπεντερ: «Μαντόνα τι κάνεις εδώ;», «για ένα δευτερόλεπτο νόμιζα ότι ήταν η Μαντόνα», «μου μοιάζει με τη Μαντόνα από τα '90s».
Στα σχόλια, μάλιστα, συμμετείχε και η ίδια η Μαντόνα, η οποία έγραψε στον λογαριασμό της Κάρπεντερ στο Instagram «είναι το δώρο μου για του Αγίου Βαλεντίνου;» με την νεάρη τραγουδίστρια να απαντά «σίγουρα ναι»
Δείτε και άλλα καρέ απο τη φωτογράφιση της Σαμπρίνα Κάρπεντερ
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.