Μιμή Ντενίση: Όταν συμβαίνει κάτι στην τηλεόραση, πρέπει να το αντιμετωπίζεις με χιούμορ
Εγώ παίρνω στα σοβαρά τη δουλειά μου, δεν παίρνω στα σοβαρά τον εαυτό μου, πρόσθεσε η ηθοποιός
Η Μιμή Ντενίση έδωσε συνέντευξη, με αφορμή τη νέα της σειρά Madre-Mana και το ντοκιμαντέρ «Η γυναίκα πίσω από τον Έλγιν» και αναφέρθηκε στην πορεία και τον χαρακτήρα της, εξηγώντας πως πάντα εκφράζει ελεύθερα την άποψή της και προτιμά να ενεργεί ανεξάρτητα. «Είμαι άνθρωπος που έχει άποψη και την άποψη την εκφράζω. Δεν είμαι άνθρωπος που κάθομαι και θα μου πουν "έτσι ή αλλιώς". Πάρα πολλά πράγματα τα κάνω και μόνη μου», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno». Στη συνέχεια, σχολίασε και το αμοντάριστο απόσπασμα που προβλήθηκε κατά λάθος στην ΕΡΤ κατά τη συνέντευξή της στο «Πρωίαν σε είδον», όπου φάνηκε μια στιλιστική διόρθωση.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7g6fb1ylll5)
Η ίδια αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ, εξηγώντας πως δεν ανησυχεί για τέτοια θέματα, καθώς θεωρεί ότι στην τηλεόραση είναι σημαντικό να διατηρεί κανείς την αίσθηση του χιούμορ και να μην παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά.
«Συνήθως η Νατάσα μπαίνει για να μου πει ότι κάθομαι άτσαλα και ότι φαίνονται διάφορα. Το θέμα είναι ότι θυμόμουν ότι ήταν κάτι απλό με τα γάντια μου. Εγώ γέλασα, απλά θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο. Δεν ανησύχησα. Γενικά, δεν ανησυχώ. Και να συμβαίνει κάτι στην τηλεόραση, πρέπει να το αντιμετωπίζεις με χιούμορ», εξήγησε.
Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Εγώ παίρνω στα σοβαρά τη δουλειά μου, δεν παίρνω στα σοβαρά τον εαυτό μου. Άνθρωποι είμαστε. Μπορεί κάποιος να μπει και να μου πει κάτι τρελό. Δεν έχω σοβαροφάνεια. Να πούμε κάτι αστείο δεν με ενοχλεί».
Η προβολή της συνέντευξης της ηθοποιού στο «Πρωίαν σε είδον» περιείχε ένα αμήχανο στιγμιότυπο, καθώς δεν είχε υποστεί σωστή επεξεργασία στο μοντάζ. Έτσι, κατά τη διάρκεια της εκπομπής φάνηκε μια σύντομη διακοπή, όταν μία βοηθός μπήκε στο πλατό για να διορθώσει το φόρεμά της ηθοποιού.
Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το λάθος στο μοντάζ, η πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ προχώρησε σε μία ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας συγγνώμη.
Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα η δημοσίευση της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» αναφέρει: «Στη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της Πρωτοχρονιάς έγινε ένα λάθος στο μοντάζ της εκπομπής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Μιμής Ντενίση. Έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες και θα θέλαμε να μεταφέρουμε (εκ μέρους της ομάδας της παραγωγής της εκπομπής) τη συγγνώμη τόσο προς τη Μιμή Ντενίση όσο και προς όλους εσάς».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας