Η Zέτα Δούκα είπε με τη σειρά της το δικό της «αντίο» στο 2024 και ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους για τη νέα χρονιά.
Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε μερικές φωτογραφίες της (οι οποίες δεν διευκρίνισε πότε τραβήχτηκαν), στις οποίες κάνει μπάνιο στα παγωμένα νερά ενός καταρράκτη.
Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Οπως το νερό παρασέρνει και καθαρίζει τα πάντα στο πέρασμά του, εύχομαι το 2025 να καθαρίσει καθετί κακό και δύσκολο άφησε η περασμένη χρονιά και να φέρει ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο! Κάθαρση και ευκολία παντού! Στα σώματα, στις καρδιές και στα μυαλά μας. (Λατρεύω το παγωμένο νερό! Η ευεξία που σου προσφέρει είναι αδιανόητη και ασυναγώνιστη)».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.