Δωροθέα Μερκούρη: Δεν έχω καμία ανησυχία για τη συνεργασία της κόρης μου με την Έλενα Χριστοπούλου
Συνεργάζονται πολύ όμορφα, δεν έχω καμία αμφιβολία, πρόσθεσε
Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για τη συνεργασία της κόρης της, Γαίας Μερκούρη, με την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και για το επαγγελματικό διαζύγιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τη γνωστή booker.
Μίλωντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» εξήγησε ότι δεν ανυσυχεί καθόλου για τη συνεργασία της κόρης της με την Έλενα Χριστοπούλου, ενώ σχετικά με την κόντρα του μοντέλου με την πρώην μάνατζέρ της εξέφρασε την άποψη ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d676ayhjd4q1)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Δεν έχω καμία ανησυχία για τη συνεργασία της κόρης μου με την Έλενα Χριστοπούλου. Η κυρία Χριστοπούλου έχει κάνει αρκετά για την Γαία, συνεργάζονται πολύ όμορφα, δεν έχω καμία αμφιβολία».
Για το τέλος της συνεργασίας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου, η Δωροθέα Μερκούρη ανέφερε: «Η χρυσή τομή είναι πάντα στην αγάπη και στο να κρατάμε από τις σχέσεις τις όμορφες στιγμές, τις στιγμές επιτυχίας, διότι υπήρχαν και από τις δύο μεριές. Νομίζω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει και σύγκρουση, οπότε σίγουρα υπάρχει αγάπη και εκεί».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.