Δωροθέα Μερκούρη: Η φωτογραφία της από το παρελθόν και η αποκάλυψη για τις ανασφάλειες που είχε

Δωροθέα Μερκούρη: Η φωτογραφία της από το παρελθόν και η αποκάλυψη για τις ανασφάλειες που είχε

Δείτε την ανάρτηση που έκανε το πρώην μοντέλο στο Instagram

dorothea-merkouri__2_
Η Δωροθέα Μερκούρη δημοσίευσε στα social media ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν.

Το γνωστό μοντέλο ξέθαψε μια από τις φωτογραφίες που την είχε τραβήξει η Ρούλα Ρέβη και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, φαίνεται μόνο το πρόσωπό της, ενώ κοιτάει τον φακό με μισάνοιχτο στόμα.

Η Δωροθέα Μερκούρη ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας μάλιστα, πως την περίοδο εκείνη δεν της άρεσε τίποτα στον εαυτό της.

Κλείσιμο
Αποκάλυψε τις ανασφάλειες που είχε, εξαιτίας κάποιων σχολίων που είχε ακούσει, ενώ δήλωσε πως πλέον, νιώθει «ευλογημένη».

Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Βλέποντας τις φωτογραφίες που μου στέλνουνε οι φίλες μου όπως αυτή που μου εστειλε η Ρούλα Ρέβη, Θυμάμαι ότι δε μου άρεσε τίποτα από τον εαυτό μου όταν με έβλεπα σε μια φωτογραφία, παρόλο που ήμουνα φρέσκα όμορφη σαν λουλούδι. Ναι, δε μου άρεσε επειδή είχα ακούσει από κάποιους ότι είχα μεγάλη μύτη ή ότι δεν ήμουν ακριβώς το κλασσικό μοντέλο οπότε δεν μπορούσα να δουλέψω στο χώρο της μόδας, και αυτά τα λόγια καταγράφτηκαν κι έτσι δε μου άρεσε ποτέ τίποτα. Σήμερα μπορώ να πω ότι αυτή η φωτογραφία είναι υπέροχη δεν είχα βαφτεί καθόλου, την κάναμε έτσι πολύ απλά μέσα σε 1 h με τη Ρούλα, σαν παιχνίδι.. θέλω κορίτσια και αγόρια που καθημερινά κοιτάζοντας τον καθρέφτη λένε πάντα οτι δεν είναι οπός πρέπει, Ποιος έχει ορίσει πως πρέπει να είμαστε σήμερα; Στην χειρότερη εποχή της σύγχρονης ανθρωπότητας…κορίτσια & αγόρια είμαστε φανταστικές όταν είμαστε 20,30 και 40, 70 είμαστε πάντα "όμορφοι" διότι τα νιάτα δεν ξανάρχονται… Είμαι ευλογημένη το ξέρω σήμερα, μετά από πολύ πόνο ,το ξέρω. Αλλά στην εποχή μας κανείς δεν είναι αρκετός. Μόνο μέσα από την αγάπη μπορούμε να είμαστε καλά! Προχωράω το 2024 προς τα 50 μου και μου έρχονται αυτές οι φωτογραφίες ξαφνικά, γιατί άραγε; Για να πω την αλήθεια δεν θέλω να ακούσω κανέναν που έχει τα νιάτα του να λέει, δεν μου αρέσω.. σας αγαπώ mamma Doro 💪❤️ ps έχω πολλά ορθογραφικά λάθη το ξέρω».

Δείτε την ανάρτησή της:


Φωτογραφία άρθρου:
NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Άγιος Παντελεήμονας: Ασύλληπτος ο δράκος των ασανσέρ - Αλλοδαπό νεαρό που μιλά σπαστά ελληνικά αναζητά η ΕΛΑΣ

Γεωργία: Η απίστευτη ιστορία των διδύμων που χωρίστηκαν στη γέννα και βρέθηκαν μέσω TikTok

Ταϊλάνδη: Viral το βίντεο με Ταϊλανδέζα να βγάζει βόλτα το λιονταράκι της... μέσα σε μια Bentley

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης