Δωροθέα Μερκούρη: Μπορεί να με έχετε συνηθίσει αλέγκρα και femme fatale, ότι δεν «μασάω», αλλά ήμουν πολύ ντροπαλή

Δωροθέα Μερκούρη: Μπορεί να με έχετε συνηθίσει αλέγκρα και femme fatale, ότι δεν «μασάω», αλλά ήμουν πολύ ντροπαλή

«Μπορεί παλιά να αντιδρούσα, να κλεινόμουν μέσα μου και να γινόμουν ακόμα πιο ντροπαλή» πρόσθεσε

dorothea-merkouri
Η Δωροθέα Μερκούρη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Το μοντέλο και ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Αρχικά, αναφέρθηκε στο κομμάτι της εμφάνισης και στη θηλυκότητα μιας γυναίκας.

«Τώρα που έχω ωριμάσει κι εγώ, μπορώ να μιλήσω γι' αυτό το θέμα, γιατί πριν 20 χρόνια "νόμιζα" ότι ήξερα. Όταν ήμασταν μικρές, η θηλυκότητα ήταν να ντυνόμαστε, να βαφόμαστε, να περπατάμε σαν να μην υπάρχει αύριο, να μην αντιδράμε σε αυτό που μας λένε, γιατί η γυναίκα έπρεπε να μένει θηλυκή και στο ύψος της, αλλά αυτό το πράγμα μας πονάει και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα μέσα μας», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz4mvv4bon2h)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, μίλησε για την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί στη ζωή της. «Έχω δεχτεί στο παρελθόν άσχημα σχόλια και δεν υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να πω ότι είναι μόνο στον χώρο της δουλειάς, είναι γενικότερα. Μπορεί να γίνει και από οικογενειακό πρόσωπο. Ήθελα να ζήσω τη ζωή μου και δέχτηκα πάρα πολλά. Μπορεί παλιά να αντιδρούσα, να κλεινόμουν μέσα μου και να γινόμουν ακόμα πιο ντροπαλή. Μπορεί να με έχετε συνηθίσει αλέγκρα και πιο femme fatale, ότι δεν "μασάω", αλλά ήμουν πολύ ντροπαλή», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για τα παιδιά της. «Τα κορίτσια μου πρέπει να είναι δυναμικά, ώστε να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Τους το έχω πει και πιστεύω ότι τα πάνε πολύ καλά. Πιστεύω ότι έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους. Τα παιδιά μας δεν μας ανήκουν, πρέπει να φάνε τα μούτρα τους, αλλά να ξέρουν κιόλας ότι είμαι εκεί για αυτές», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε κλείνοντας: «Θέλω τα παιδιά μου στα 18 να φύγουν από το σπίτι, είμαι αυτής της νοοτροπίας. Όταν έφυγαν, ένιωσα ένα κενό. Τώρα βέβαια, έχει περάσει ένας χρόνος και έχω συνηθίσει. Διασκεδάζω τη μοναξιά μου στο σπίτι. Επικοινωνώ με τις γατούλες μου. Είναι τρελό αυτό που σας λέω, αλλά είναι φανταστικό, γιατί υπάρχει ηρεμία στο σπίτι».


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι ήταν οι δύο πυροσβέστες που έδωσαν τα ονόματά τους στα νέα πλοία της πυροσβεστικής

Κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση στο γραφείο και πήγε για την αδερφή της - «Μου είπαν ότι θα με κάψουν μέσα στο σπίτι αν δεν βγω» φώναζε ο Αιγύπτιος

To παρασκήνιο της εκδήλωσης Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου - Πώς αποφάσισε να κάνει έφοδο ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης