Η Σίσσυ Τουμάση και ο Αργύρης Πανταζάρας γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς ακόλουθούς τους στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα.
Οι δυο ηθοποιοί είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και επισημοποίησαν τη σχέση τους στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, από όπου κατάγεται η μητέρα της ηθοποιού.
Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν φαίνεται η Σίσσυ Τουμάση με το νυφικό της και ο Αργύρης Πανταζάρας με το κοστούμι του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας που έκαναν λίγο πριν παντρευτούν.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι