Το διάσημο brand επέστρεψε στην πασαρέλα έξι χρόνια, μετά τις κατηγορίες που είχε δεχτεί για σεξισμό, μισογυνισμό και απουσία συμπεριληπτικότητας.
Το πρώτο σόου πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, με πολλά διάσημα μοντέλα να περπατούν στην πασαρέλα. Ανάμεσα σε αυτά, οι αδερφές Χαντίντ.
Μάλιστα, μετά το τέλος του σόου, η Μπέλα Χαντίντ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με στιγμές από τα backstage.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα, τόσο μόνη της, όσο και με τα υπόλοιπα μοντέλα που βρίσκονταν εκεί για να περπατήσουν στην πασαρέλα.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.